REKLAMI GEÇ

Türkiye Denizlili vekiller Keskin ve Cihaneri konuşuyor

Türkiye Denizlili vekiller Keskin ve Cihaneri konuşuyor

CHP Denizli Milletvekilleri Adnan Keskin ve İlhan Cihaner büyük kurultaya damgasını vuran isimler oldu. Keskin 826 oyla en yüksek oyu alırken Cihaner ise, Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delerek PM’ye girdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2012 Perşembe, 17:07

Türkiye, yılların kurt politikacısı Adnan Keskin ve son dönemlerin flaş isimlerinden İlhan Cihaner’i konuşuyor. CHP’nin olağan kongresinde PM seçimleri sonuçları açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı olacağına kesin gözüyle bakılan Keskin, en yüksek oyu alarak yıllar sonra parti meclisinde yerini hem de önemli bir delege desteğiyle aldı.

PM’ listesinde e Keskin’i Haluk Koç ve Şafak Pavey takip etti. Ulusal televizyonlar ve internet gazeteleri, PM sonuçlarında özellikle Adnan Keskin’e işaret ederken, bir başka isimle Denizli yine CHP kongresine damgasını vurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çarşaf liste yöntemiyle belirlenen PM seçimleri öncesinde delegelere işaret ettiği anahtar listesini iki isim deldi. CHP’li eski bakanlardan Fikri Sağlar ve Denizli Milletvekili İlhan Cihaner listeyi delen iki isim oldu.

CHP Parti Meclisi ilk toplantısını önümüzdeki Pazartesi yapacak. PM bu toplantıda parti yönetimini belirleyecek. PM’nin onayıyla çalışmalarına başlayacak olan yeni MYK ise ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı