REKLAMI GEÇ

VE CİHANER DENİZLİ’DE

VE CİHANER DENİZLİ’DE

İlhan Cihaner, Denizli’de kalabalık bir partili tarafından coşkuyla karşılandı. Onlarca araçlık konvoyla Denizli İl Binası önüne gelen Cihaner, burada toplanan kalabalık bir partili grubuna seslendi. “Esas olan seviye benim üzerinden kopartılan kavgalara prim vermeyin” diye konuştu

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2011 Çarşamba, 11:38

İL BAŞKANI KENT GİRİŞİNDE KARŞILADI
Karayoluyla Ankara’dan gelen Cihaner’e, ilk karşılama, CHP il yöneticileri tarafından Çardak’ta gerçekleştirildi. Burada partinin seçim otobüsüne alınan Cihaner, yaptığı ilk açıklamada, “Süreci herkes ayrıntılarıyla biliyor. Denizli rahat bir nefes alsın diye buradayız” diye konuştu.

_________________________________

‘İŞTE CİHANER’İN DENİZLİ’DEKİ İLK FOTOĞRAFLARI

_________________________________

PARTİLELER OSB’DE KONVOY OLUŞTURDU
Cihaner, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde ise yüzlerce partili tarafından karşılandı. Karşılamaya, Denizlililerin yanı sıra İzmir ve Manisa gibi kentlerden partililerin de gelmesi dikkat çekti. “İnadına CHP, inadına sol, İlhan Cihaner onurumuzdur” sloganlarının eşliğinde seçim otobüsünün üstüne çıkan Cihaner, partililere karanfil attı. Cihaner, partililerine kısaca seslenirken, “Bu sıcak karşılama, bir süredir kopartılan yaygaralara verilen en güzel cevaptır” dedi. Yaklaşık 100 aracın oluşturduğu Cihaner konvoyu, şu anda kent merkezine hareket etti.

İL BİNASI ÖNÜNDE MİNİ MİTİNG
Cihaner için oluşturulan onlarca araçlık konvoy parti binası önüne saat 12.30 gibi geldi. Karanfiller ve sloganlarla karşılanan Cihaner, yine seçim otobüsü üzerine çıkarak Denizilileri selamlarken, Cihaner’e yalnız CHP parti binası önünde toplanan partililerin değil, evlerinin balkon ve pencerelerine çıkan çok sayıda vatandaşın da gösterdiği ilgi dikkat çekti. “Cesur Yürek”, “Hem Başsavcımızsın, yazılı dövizlerin de dikkat çektiği karşılamada yine ön plana çıkan sloganlar, “Cihaner sen bizim onurumuzsun. İnadına CHP, inadına sol” oldu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN MESAJ
İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Himmet Yavaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendisine Cihaner ile ilgili söylediği “Başkan, İlhan Bey size emanet. Denizli’nin İlhan Bey’i bağrına basacağına inanıyorum” sözlerini iletti ve “Biz bağrımıza değil yüreğimize basıyoruz” diye konuştu.

CİHANER’DEN SEVİYEYİ KORUYUN ÇAĞRISI
Adaylık süreciyle birlikte başlayan açıklamalarla siyasetin seviyesiz, çirkin bir hale getirilmek istediğine dikkat çeken Cihaner, parti binası önünde yaptığı konuşmada, “Esas olan bu sürecin centilmence belli bir seviyede yürütülmesi. Bu nedenle seviyesizce saldırılara benim üzerimden kopartılan kavgalara prim vermeyin. Sanırım bu birkaç gündür yürütülen cevaplara verilecek en güzel en seviyeli yanıt oldu. Bunlar zenginleştikçe Denizli tekstili daha çok geriledi. Bunlar zenginleştikçe Denizli daha çok yoksullaştı. Şimdi de gençlerin emeklerine göz diktiler. Bunlar hırsızlar, halk düşmanları. Şimdi hep birlikte Denizli’nin rahat bir nefes alması için, Türkiye’nin rahat bir nefes alması için hep birlikte daha çok çalışacağız. Bu güzel karşılama için hepinizi yürekten selamlıyorum” diye konuştu.

6 ADAYDAN TAM DESTEK
Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Cihaner’i seçim otobüsü üstünde Denizli’nin diğer adayları da yalnız bırakmadı. Tüm adaylar partilelere seslenerek hem Cihaner’e hem de CHP’ye destek olma çağırısında bulundu.

KESKİN SERT KONUŞTU
Adnan Keskin, günlerdir Cihaner’in Denizlili olmadığı üzerine bir kampanya yürütüldüğünü söyleyip, “İnsanların Denizli’ye hizmet etmesi kafa kağıdında Denizli yazmasına gerek yoktur. Biz kafa kâğıdında Denizli yazanların bir gecede nasıl zenginleştiklerini biliyoruz. Onlar Denizliliyiz diye gururla gezinip duruyorlar. Ama bireysel çıkarları gündeme gelince ne Denizlililer ne Denizli akıllarına geliyor. Biz böyle Denizlililer istemiyoruz” diye konuştu. Keskin konuşmasının devamında “İlhan Cihaner’in bir tek suçu var. O da cemaatçilik görüntüsü altında cumhuriyeti yutup bize iran tarzı bir hayat anlayışını dayatmaya çalışanlara karşı, görevinin, yüreğinin, ahlakının, namusunun gereğini yerine getirmektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı