REKLAMI GEÇ

YURTSEVEN “CHP’NİN DENİZLİ HEDEFİ YÜZDE 40”

YURTSEVEN “CHP’NİN DENİZLİ HEDEFİ YÜZDE 40”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizli’de yüzde 40 oy hedeflediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2011 Pazartesi, 18:44

CHP Denizli Merkez İlçe Örgütü seçim startını, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, İl Başkanı Himmet Yavaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yutseven, belediye başkanları, 40’ya yakın milletvekili aday adayı, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla verdi.

AKP SINIFTA KALDI
Pamukkale Halıcılık Twenty-x salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizlide sandık örgütlenmesiyle merkezdeki 365 bin 347 seçmene birebir ulaşacaklarını belirtti. Yurtseven, CHP’nin toplumun değişik kesimlerine yönelik projelerinin anlatılacağını, merkez ilçe de yüzde 40 oyla birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi. Denizli’de büyük bir seferberlik başlattıklarını belirten Yurtseven, “Partinin yönetim kadın ve gençlik kolları örgütlenmesi dışında 4 bin kişiyle Denizli’yi karış karış tarayacağız” dedi. Yurtseven, AKP’nin hem ekonomik hem sosyal yönden başarısız olduğunu ve demokrasi konusunda da sınıfta kaldığını söyledi.

CHP HALKIN İKTİDARINI KURACAK
CHP İl Başkanı Himmet Yavaş da, CHP’nin Türkiye’nin sigortası ve güvencesi olduğunu belirterek, referandumda olduğu gibi 12 Haziran seçimlerinde de başarılı olacaklarını söyledi. CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur ise, AK Parti hükümetini eleştirerek, “Bugün Türkiye’de insanlar mutsuz ve gelecekten umutsuz. İşçi, köylü, memur, üretici, üniversiteli ve esnaf bugün halinden memnun değil. 12 Haziran seçimlerinde halkımız Türkiye’nin kaderini oylayacak. CHP halkın iktidarını kuracak” dedi.

ERTEMÜR: “CUMHURİYETİ KURARKEN GÖSTERDİĞİMİZ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”
CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, “Cumhuriyeti kurarken gösterdiğimiz çabayı genel seçimde de aynı yürekle, aynı cesaretle ve aynı anlayışla göstereceğiz” dedi. Ertemür, Türkiye’de ve Denizli’de işsizliğin ve yoksulluğun tavan yaptığını, bunun sorumlusunun da AKP iktidarı olduğunu ileri sürdü.
Seçime kadar bütün teşkilatlarla birlikte büyük bir çalışma başlatacaklarını ifade eden Ertemür, “Cumhuriyeti kurarken gösterdiğimiz çabayı genel seçimde de aynı yürekle, aynı cesaretle ve aynı anlayışla göstereceğiz. Demokrasi treninden sahtekarları indireceğiz. İşsizliğe, yoksulluğa biz çözüm olacağız. Önümüzdeki genel Seçim çok önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı