REKLAMI GEÇ

Yurtseven “İsmi yetmez heykelini de dikin”

Yurtseven “İsmi yetmez heykelini de dikin”

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizli Belediyesi’nin İncilipınar’da yapımı gerçekleştirilecek kongre ve kültür merkezine Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin adının verilmesinin teklif edildiğini belirterek “Aslında sadece ismini vermek yeterli değil. Bir de heykelini dikin tam olsun” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2012 Perşembe, 13:59

Yazılı açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Kongre ve Kültür Merkezi’nin 124 milyon liraya mal olacağını, bu kadar tutar için meclisten borçlanma yetkisinin alındığını ileri sürdü. Yurtseven,’’Daha inşaat başlamadan kongre ve kültür merkezine Nihat Zeybekci adının teklif edilmesi AKP’li belediyenin şanına yakışmıştır. Ellerinden gelse beyefendiyi ilahlaştıracaklar” dedi. Denizli Belediyesi’nin Zeybekci’nin gölgesinden kurtulması gerektiğini savunan Yurtseven, “Aslında sadece ismini vermek yeterli değil. Bir de heykelini dikin tam olsun” dedi.

Yorumlar

mehmet atıl   -  Bağlantı 31 Temmuz 2012, 10:22

size gönülden katılıyorum sayın FARUK BEY.PARMAKLARINA SAĞLIK.her şeyi çok güzel anlatmışsın ama anlıyacak insan nerede.

faruk dmrn   -  Bağlantı 25 Temmuz 2012, 17:04

hakan a
organize rekorlar kırdığı zaman demişssin,şimdi organize armutmu topluyor,bak bugünkü haberde ilk 500 firmada denizlili 12 firma var.batan firmalar dediklerin sektörün cazibesine kanıp sonradan sektöre giren ve bu işten anlamayan firmalar,tabiki sonları kısa sürdü ve denizlili profosyoneller işe devam ediyor.milletin ağzında sakız olan deba’yı kötü yönetim ve ağır sendika kuralları batırdı.
görünüşü güzel ama beş para etmez dediğin park ve yollar lafını neye dayanarak söyledin,yani birşey yazmışın iddia ediyorum yazdıklarını sen bile inanmıyorsun.
senin gibilerin ağzındaki klasik sakız, tüm hizmetler borçla yapılıyor,sonra ödemesini millet yapacak gibi temelsiz iftiralar.Gelirleri artırmassan harcama yapamassın,çok basit bir kuraldır bu.Denizli belediyesinin yaptığıda budur,gelirler arttırıldı,zarar eden birimler özelleştirildi,çok çalışıldı,hala da çalışılıyor,sonuçta Denizli tarihinde görmediği hizmetleri almaya başladı. Tabiki bunun yanında senin gibi iftiracılar,iyi durumdan rahatsız olanlarda olacaktır.Üzgünüm ama bu gidişle daha çok uzun yıllar iftira atmaya devam edeceksin,Denizli halkı gerçekleri biliyor,doğruyu biliyor,o yüzden Zeybekci ve ekibinin hizmetleri devam edecektir.

hakan a   -  Bağlantı 24 Temmuz 2012, 14:32

sizden şimdi o borçlar devletin değil özel sektörün demenizi bekliyorum..

hakan a   -  Bağlantı 24 Temmuz 2012, 14:29

bir zamanlar rekorlar kıran organize sanayi, asırlık basma boyama, ve bu şehrin dinamosu olan onlarca tekstil ve mermer fabrikası birer birer batarken, o çok övündüğünüz parklara ozaman gerçekten ihtiyacınız olacak, çünkü işssizlikten gidecek başka bir yer bulamayacaksınız..

hakan a   -  Bağlantı 24 Temmuz 2012, 14:25

akp’nin ve onun belediyelerinin, günü kurtarmak ve oy devşirmek için, özkaynakları kullanmak yerine. yüzmilyonlarca dolarlık borç altına girerek yaptığı, görünüşte güzel gerçekte ise üç kuruş bile etmeyecek kalitedeki parklarını, yollarını hizmet olarak görüp, yolsuzlukları ve yandaşlıkları görmezden gelenler, yani kraldan çok kralcı kesilenler, bir gün çocuklarınız bu borç yükü altında bir enkaz dönüşmeye mahkum olan bu ülkede sizlerin mezarlarınıza bile tükürmeyecekler..

mehmet atıl   -  Bağlantı 19 Temmuz 2012, 13:43

genel kurulda gene çuvalladınız.hangi işi doğru dürürüst becereceksiniz çok merak ediyorum doğrusu.

mehmet atıl   -  Bağlantı 13 Temmuz 2012, 21:27

ömer aga güldürme insanı.

süleyman   -  Bağlantı 13 Temmuz 2012, 17:20

Sevgili Yurtseven, 50 senedir yapılmayan işleri 5 senede yapan birine karşı çok yanlış düşünüyorsunuz. Bir de yorumda yazmışsınız Chp döneminde açılan yollar diye. Yol açık ama traktörle veya jiple gidilecek yollar. Forum Çamlık alanı ve İncilipınar enkazlarını cennete çeviren bir insanın heykeli bile az gelir Denizliye. Akp li değilim ama kesinlikle Zeybekçi taraftarıyım.

reco   -  Bağlantı 11 Temmuz 2012, 16:07

sayın yurtseven,denizli halkı akp döneminde kazanmaya başladı.görünen köy kılavuz istemez.siz isterseniz kılavuzunuzu değiştirin

zeynel   -  Bağlantı 11 Temmuz 2012, 11:48

sayın ömer bey 50 yıldır denizli yönetiniz okarcık hizmetiniz olsun ama chp 50 yıldır yaptığını sayın zeybekci 5 yılda yaptı kaskanmayın çalışın sizinde olsun

Ömer Yurtseven   -  Bağlantı 9 Temmuz 2012, 19:48

Yorum yapan arkadaşlar,denizli’nin yollarının chp döneminde açıldığından haberiniz bile yok sizin.Yan yatıp yandaş olayın,çamura batmayın.Ulaşım arapsaçı,otoparkları Beltaş’a verdiler.Temizlik ve Ulaşım işi yine yandaşların.İhaleler malum.Daha ne konuşuyorsunuz siz.Elinizden gelse Denizli’nin adını bile Zeybekçi diye değiştirmeye cesaret edersiniz.AKP kazanıyor,Denizli kaybediyor…

mehmet atıl   -  Bağlantı 6 Temmuz 2012, 17:33

doğru söylüyorsunuz sayın yurtseven.zeybekçinin heykeli de dikilmeli.sizin heykeliniz de dikilmeli.zeybekçinin heykeli incilipınara,sizin heykeliniz de tabakhane ye çok yakışır inanki.

yunalg   -  Bağlantı 6 Temmuz 2012, 11:22

keske sizde Denizli icin guzel ve hayirli isler yapsaniz da sizin de heykelinizi diksek veya en azindan CHP’nin Denizli halki icin yaptigi ufak bir hayirli is olsa da sizden birinin ismi de bu hayirli ise verilse…
kulaga ne kadar degisik geliyor degil mi ?

kenan zan   -  Bağlantı 6 Temmuz 2012, 09:56

Yıllarca denizli yi yöneten chp ne yapmışki bu memlekete.Ne gördüyse zeybekçi döneminde hizmet gördü denizli.
Biraz da takdir etmesini bilin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı