REKLAMI GEÇ

Aday mı? Değil mi?

Aday mı? Değil mi?

Denizli’nin renkli milletvekili adayı Fikret Serçe, 1 Kasım’da yeniden milletvekili adayı olacak mı?

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 16:45

7 Haziran genel seçimlerinde Denizli’den bağımsız milletvekili adayı olan Fikret Serçe, yaptığı seçim çalışması ile kentteki herkesin tanıdığı renkli bir isim olarak öne çıkmıştı. Seçim sonrası aldığı oy en çok merak edilen aday olarak dikkat çeken Serçe’ye bir milyonluk şehirde 623 kişi meclis yolunu açmak için oy atmıştı. 

Seçimde çok daha fazla oy bekleyen bağımsız aday Serçe 1 Kasım’da yinelenen genel seçimlerde adaylık konusunda henüz net bir kararı olmadığını söyledi.

Denizlihaber.com’a konuşan Serçe, “Müracaat için son güne kadar düşüneceğim. Henüz bir karar vermedim ama adaylığı düşünüyorum” dedi.

Serçe seçim çalışmalarına da başladı. Bastırdığı broşürleri kent sokaklarında dağıttıran Serçe broşürlerinde kendisini “Demokrasinin ilk öğretmeni” olarak lanse ediyor.

Serçe mesajında, “Sağ, sol, doğu, batı, evde, mahallemizde, ilçemizde, şehrimizde, ülkemizde hepimize her alanda lazım, kutsal güzel yuvamızda kullandığımız huzurlu, güvenli, başarılı, bölüşen ve paylaşan yönetim şekli demokrasidir. Evimizdeki bu sistemi küçük büyük zengin fakir ayrımı yapmadan ülkemizde her alana yaymalıyız. Demokrasinin olmadığı yerde diktatörlük vardır” diyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı