REKLAMI GEÇ

BBP’de kongre heyecanı

BBP’de kongre heyecanı

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Teşkilatı, Cumartesi günü Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirilecek kongre ile yeni il başkanını seçecek. Toplam 464 delegenin katılacağı kongreye, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu da gelecek.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2009 Perşembe, 16:03

Büyük Birlik Parti Denizli İl Teşkilatı genel kurula hazırlanıyor. 26 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Esnaf Sarayı’nın toplantı salonunda yapılacak olan il kongresi hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenleyen BBP İl Başkanı Hüseyin Sarı, kongreye, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun da katılacağını belirtti.

Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ercan’ın da katıldığı toplantıda İl Başkanı Sarı, BBP’nin Genel Başkanları Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu kaybetmenin ardından yeniden yapılanmaya gittiğini belirterek, “Büyük Birlik Partisi bundan sonra tüm teşkilatlarıyla birlikte siyasette var olacaktır. Her teşkilat partisi için çalışacak ve farklı bir siyaset çalışmasıyla halkının yanında olacaktır. Bunu, Cumartesi günü yapacağımız il kongresinde de partililerimiz ve vatandaşlarımız en iyi şekilde göreceklerdir” dedi. Sarı, “Şu anda 4 arkadaşımızın il başkanlığı için aday olduğunu öğrendik. Benim henüz aday olup olmayacağım kesin değil. Bunu Cumartesi günü hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı