REKLAMI GEÇ

BBP’nin Pamukkale adayı Oruç oldu

BBP’nin Pamukkale adayı Oruç oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP), Pamukkale, Buldan ve Baklan belediye başkan adaylarını açıkladı. BBP Büyükşehir oluşumuyla birlikte kurulan yeni ilçelerden Pamukkale’de yarışa Süleyman Oruç ile katılacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 16:17

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Süleyman Oruç’un Pamukkale, Abdullah Uğurluoğlu’nun Buldan’da aday gösterildiği açıklandı.
ic

BAKLAN’DA AKTAY ÇEKİLDİ TİRE ADAY OLDU
BBP Baklan Belediye başkan adayı olarak daha önce ismi açıklanan Ömer Aktay, Halil Tire’nin ismi konuşulunca adaylıktan çekildiği belirtildi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe’nin katıldığı aday tanıtım toplantısında,Baklan belediye başkan adayı Halil Tire gösterildi.

Bu arada hükümeti de eleştiren Efe, “Savcılık tarafından hazırlanan ve ucu nereye varacağı kestirilebilen yolsuzluk davaları unutturuluyor.Sıcak para ile dengelenmeye çalışılan ekonomide deniz bitti. Bundan sonra olabilecek ekonomik arızaların faturasını başkasına çıkartmanın zemini hazırlanıyor.Geçmişte yapıldığı iddia edilen yolsuzluklarla ilgili konuşacak olanlara gözdağı veriliyor.KCK, Ergenekon, Balyoz sanıklarının tahliyesine zemin hazırlanıyor ve tepkiler engelleniyor.Yeni anayasa sözü rafa kaldırılıyor ve unutturuluyor.Demokratik hak ve talepler geriye doğru işliyor.
Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili iddialar örtbas ediliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı