REKLAMI GEÇ

Çapar: “Yenilen pehlivan güreşe doymaz”

Çapar: “Yenilen pehlivan güreşe doymaz”

İYİ Parti Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatöre Bayram Can Çapar, iptal edilen İstanbul seçimlerini değerlendirdi, “Yenilen pehlivan güreşe doymaz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2019 Salı, 15:25

Yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatöre Bayram Can Çapar, İstanbul’da seçimlerin yenilenmesine karar verildiğini belirterek, gelişmelere sert tepki gösterdi.

“Yenilen pehlivan güreşe doymaz” atasözünü hatırlatan ve “hodri meydan!” diyen Çapar, Ankara’da hakimler varmış diyebilmeyi ne çok isterdim! Bağımlı bürokratlar ile askeri değil sivil darbe tesis edildi. Sandıkla gelen sandıkla gidemez denildi” diyerek tepkisi ortaya koydu.

Çapar, “Verilen kararın hukuki olmadığı gibi demokratik olmadığı da ortadadır. Biz, Atamızın bize emanet ettiği Türkiye’yi yeniden muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya hazırız! Çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. Gençliğin hür iradesini engelleyemezsiniz. Bilinsin ki; Türk gençliği hak yemez, hakkını da yedirmez! Bu nedenledir ki; seçim sandığı milletimizin çeyiz sandığıdır, oy Namustur! Namusuna sahip çıkan değerli kardeşlerimiz, sizlere sesleniyoruz. Gündemimiz çöken ekonomimizi kurtarmak olması gerekirken, genç işsizliğe çözüm bulmak olması gerekirken, üretim, yaratıcılık ve yenilikçilik olması gerekirken, huzur, refah ve güven ortamı olması gerekirken, Geleceğimizle oynanmasına şaşırmadık! Ancak müsaade etmeyeceğiz. Bedelini ödeyecek ve yeniden kazanacağız. Bilgi ve sevgimizi birlikte çoğaltacağız. El birliği gönül birliği ile irademize vurulan darbeyi engelleyeceğiz. Bu yüzdendir ki, bağımsız hukuk devleti ve demokrasi mücadelesinde, vatan ve hürriyet hattının ileri yürüyüşü biz gençlerle olacak!” dedi

İktidara da seslenen Çapar, “Milletimizi bölmenize ve kutuplaştırmanıza izin vermeyeceğiz. Ötekileştirmenize izin vermeyeceğiz. Bu vatanın aşığı olan gençlerimize sırf sizin politikalarınızı benimsemediği için terörist demenize izin vermedik, vermeyeceğiz. Sizin soğutamadığınız demiri, biz Türk gençliği vatan sevdamızla sükûnetle soğutacağız!” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı