REKLAMI GEÇ

Çelik’ten Soylu’ya istifa çağrısı

Çelik’ten Soylu’ya istifa çağrısı

DP eski İl Başkanı Aşkın Çelik, DP’nin demokratik açıdan çetin bir dönemden geçtiğini belirterek, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun, görevden almalarla germe politikası ile hareket ettiğini iddia etti. Çelik, Soylu’yu istifaya çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

Demokrat Parti eski İl Başkanı Aşkın Çelik, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’yu istifaya çağırdı. Çelik, Süleyman Soylu’nun uyguladığı görevden almalarla germe politikası yüzünden, DP’nin ciddi bir kriz ortamına girdiğini söyledi.

Yapılacak olağanüstü bir kongre ile partinin sıkıntılardan kurtulacağına inandığını belirten Çelik, “Soylu göreve geldiği günden bu yana görevden aldığı iller Bursa, Rize, Denizli, Çankırı, Kocaeli, Malatya, Manisa, İzmir. ‘Soylu ile olmaz’ diyerek istifa eden iller ise Kayseri, Niğde, Samsun, Balıkesir, Malatya, Kastamonu, Yalova, Sivas. Ayrıca Soylu’nun listesinden GİK üyeliğine seçilen GİK üyeleri Mustafa Eraslan, Recep Bay, Ahmet Kiştin, üyelikten istifa ettiler. Sayın Soylu vakit kaybetmeden görevinden istifa etmelidir. Soylu’nun amacının partiyi büyütmek olmadığı ortadadır. Küçük olsun benim olsun mantığı demokrat partinin misyonu ile bağdaşmaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı