REKLAMI GEÇ

Demokrat Parti aday adaylarını açıkladı

Demokrat Parti aday adaylarını açıkladı

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, parti binasında yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim için belediye başkan aday adaylarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2018 Perşembe, 11:46

Pamukkale’de Belediye Başkan aday adayı olarak Ziraat Mühendisi Azam Keçeli ve Mali Müşavir Mustafa Nak’ın ismini açıklayan Başkan Çelik, Merkezefendi’de eski sendika Başkanı Hulki İlhan ve Ayşe Tosun’un, Babadağ’da tekstilci Ali Gürcan Atlı’nın ve Honaz ise Emekli Asker Yılmaz Ballı’nın aday adayı olduğunu belirtti.
Aday adaylarının açıklanmasını ardından yaptığı konuşmada Demokrat Parti’nin Türkiye’nin en köklü partisi olduğunu söyleyen Başkan Çelik, Partilerinin Milliyetçi Muhazafakar bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Yıllarca güzel ülkemizi yönettik. Dağına taşına kıratın mühürünü basarak yollar barajlar hizmetler yaptık. Milletimizin tekrar teveccühünü kazanarak bir çok noktada gösterdiğimiz bir birinden kıymetli tecrübeli Belediye başkan adaylarımızın ipi göğüsleyeceklerinden ve bu seçimlerden başarılı çıkacağımıza inanıyoruz. 24 Haziran genel seçimlerinde yapılan millet ittifakının yerel seçimlerde olup olmayacağı netleşmemiştir. Şayet ittifak olduğunda ittifakın gereği ne ise partimiz tarafından yapılacaktır. Herhangi bir ittifak olmaması durumunda büyükşehir ve 19 ilçemizde adaylarımızı gösterip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı