REKLAMI GEÇ

Demokrat Partisinden konvoy şov

Demokrat Partisinden konvoy şov

Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz Gümüşler ve Bereketli Beldesindeki seçim bürosu açılışı adeta şova dönüştü.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Yüzlerce araç konvoy halinde Gümüşler ve Bereketli’de seçim bürosu açılışına katılarak gövde gösterisi yapan Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz diğer Belediye Başkan adaylarına adeta gözdağı verdi. Seçim bürosu açılışına Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Eski Belediye Başkanı Ali Aygören İl ve Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili katıldı.

Denizli halkının çatlamış ve kurumuş kalplerine can suyu olacaklarını ifade eden Gürbüz, “2004’ten bu yana çiftçimiz, esnafımız, minibüsçümüz, pazarcımız ve Denizli halkımız Ak Partiden çok büyük şekilde yaralar almıştır. Denizli’ye alt ve üst geçitler yaptığını bas bağıran hükümet vatandaşımızı aç bırakmıştır. Bizim üst geçide ihtiyacımız yok biz ekmek derdindeyiz. Bizim ekmeğe ihtiyacımız vardır. Biz demokrat Partisi olarak sizlere alt geçit üst geçit yapacağız demiyoruz. Biz sizlere iş ve aş imkânları sağlayacağız. Bunun sözünü veriyorum size” dedi.

Ak Parti hükümetinin geldiğinde bu yana hep kendi yandaşlarını taraf siyaseti yaptığını belirten Gürbüz, “Kendisine yakın insanlara her türlü desteği verdiğini hepimiz biliyoruz. Yalanla dolanla peynir gemisi yürümez. Bu gidişata dur diyebilecek bir parti varsa oda Demokrat Partisidir. Denizli halkının Demokrat Partisine ihtiyacı vardır. Yapılan yanlış işlerin hesabını halkımız elbet soracaktır. Gelin bu hesabı Demokrat Parti ile soralım” dedi. Konvoy şovdan sonra Başkarcı’da bulunan seçim bürosu açılışına geçen Gürbüz, Seçimlerde vatandaşlardan destek olmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı