Denizli SP, seçim çalışmalarına başladı

Parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Merkez İlçe Başkanı Adnan Aybay, mahalle başkanlarıyla birlikte il merkezde yerel seçim hazırlıklarına da başladıklarını belirtti.
/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2013 Cumartesi, 17:39
Saadet Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanı Adnan Aybay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı yaptı. Parti binasında yapılan toplantıda, Büyükşehir olan Denizli’de iki yeni ilçe kurulacak olması nedeniyle yeniden yapılanma içerisine girdiklerini açıklayan Aybay, “Denizli Büyükşehir olduktan sonra kurulacak iki yeni ilçe için yeniden yapılan hazırlıklarına başladı. Şuan faal olan merkez ilçe başkanlığımızdan ayrı 30 kişiden oluşacak yeni bir ilçe teşkilatı yapılanması başlattık” dedi.
Aybay, kurulacak olan yeni teşkilatlar ile ilgili şu bilgileri verdi:
“ Yeni teşkilatta görev yapacak isimleri yönetimimiz ile birlikte belirliyoruz. Partimizde önceki dönemlerde görev yapmış, hizmetleriyle, açıklamalarıyla Denizli halkının yakından tanıdığı parti büyüklerimizi de yeni oluşumumuza davet ettik. Onların bilgi ve tecrübelerinden de yararlanarak kuracağımız yeni ilçe teşkilatımızla yerel seçime hazırlanacağız. Mahalle başkanlarımız aracılığı ile il merkezdeki 79 mahallede sokak sokak çalışmalar yapacağız. Partimizi ve projelerimizi anlatarak destek isteyeceğiz.”
Parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Adnan Aybay, mahalle başkanlarıyla birlikte il merkezde yerel seçim hazırlıklarına da başladıklarını söyledi.