REKLAMI GEÇ

Denizli’de hayat pahallaştırıldı

Denizli’de hayat pahallaştırıldı

Denizli’de suyun çok pahalıya verildiğini ifade eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, “Su hayattır. Su, Denizli’de pahalıdır. Denizli’de hayat pahalıdır. Denizli’de hayat, pahalılaştırılmıştır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Minibüs durakları ziyaretlerine devam eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz’ün bu seferki durağı Ulus ve Fatih Minibüs durakları oldu. Ulus ve Fatih hattında çalışan minibüsçülerin sorunlarını dinleyen Gürbüz, Demokrat Parti’nin vatandaşların bütün sorunlarına ilaç olacak projelerle geldiğini söyledi. Durak ziyaretlerine, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP İl Genel Meclisi üyesi adayları, Denizli Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Su ücretlerinde yaşanan sıkıntının Denizli halkının kanayan yarası olduğunu ifade eden Mustafa Gürbüz, “Bütünşehire geçecek belediyelerde ikamet eden vatandaşların, su için Denizli merkezde yaşayan vatandaşlardan çok daha az para ödediğini biliyoruz. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin bu konudaki açıklamasında su ücretlerinin vatandaşların ödediği ücretlendirme üzerinden olacağını söylemesini inandırıcı bulmuyorum. Bu konuda biraz araştırma yaparak, verilen sözün seçim süresi için geçerli olduğunu öğrendik. Seçimler bittikten sonra eğer AKP kazanırsa, meclisi toplayıp, su ücretlerinin Denizli merkezde uygulanan fiyatlarla aynı seviyeye getireceğini düşünüyorum” dedi.

Gürbüz, “Çeşitli yalan vaatlerle bugüne kadar Denizli halkının gözünü boyayan Başkan Zeybekci’nin devrinin 29 Mart’ta son verileceğine yürekten inanıyorum. İnsanların ekmeğiyle oynayan bir başkan, hangi yüzle oy isteyecek. Yaşananları sineye çeken vatandaşlar, 29 Mart’ta seçim sandığında hesap soracağına ve bu hesabın altında kalacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı