REKLAMI GEÇ

Sorun tespitine geldiler

Sorun tespitine geldiler

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Demirer, Denizli’ye inceleme gezisine geldi. Demirer, kentin sorunlarını tespit etmek ve Genel Başkan Emine Ülker Tarhan’a bilgi vermek için görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 15:35

Anadolu Partisi Genel başkan yardımcısı Sedat Demirer ve Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Aziz Başdil ve Zafer Bakırsoy’la birlikte il başkanlığında toplantı yaptı.

Çanakkale, Balıkesir ve Denizli’nin sorunlarını tespit etmek üzere Genel Başkan Emine Ülker Tarhan tarafından görevlendirildiklerini belirten Demirer, İl Başkanı Cumhur Güner, Merkezefendi İlçe Başkanı Veysel Koldemir, Pamukkale İlçe Başkanı Ümran Acar ve parti üyeleriyle toplantı yaptı.

Demirer Denizli’nin sorunlarını genel merkeze taşıyacaklarını belirterek, “Denizli’ye geldik. Denizli İl yönetimi ile Denizli’nin sorunlarını araştıracağız. AKP Türkiye’yi bölünme noktasına getirdi. Bugün Türkiye’nin sorunları ırksal ve mezhepseldir. Anadolu Partisi’nin amacı Türkiye’yi birleştirmektir. Seçimlerde Denizli’nin sorunlarını işleyeceğiz. Denizli’de tarım bitmiş durumda” dedi.

denizli-anadolu-partisi-ic

Denizli’yi Ege’nin incisi yapmak için çalışacaklarını söyleyen Demirer,”İşsizlik çok. İşsiz genç çok. Denizli sanayi şehridir. Sanayinin daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Denizli’de cennet Pamukkale’miz var. Pamukkale turizm gelirlerini Ankara’dan alamıyor. Turizmi Denizli’de geliştireceğiz. Denizli’mizi Ege’nin İncisi yapacağız. Anadolu Partisi Denizli’nin her şeyi olacaktır” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı