REKLAMI GEÇ

Denizli’yi Zeybekci’den kurtaracağız

Denizli’yi Zeybekci’den kurtaracağız

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, kadın ve gençlik kollarını güçlendirerek, yerel seçim çalışmalarında çok daha güçlü olacaklarını belirterek, “Denizli’yi Zeybekci’den kurtaracağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2008 Çarşamba, 01:00

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Aydın ve kadın kolları üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantısı yaptı. Ankara’da 15-16 Kasım’da yapılan DP Olağan Genel Kongresi’ne, Denizli’den 800 kişi ile katıldıklarını belirten Bakırsoy, “Kongreye Denizli’den ve Türkiye genelinden yoğun katılımın olması, DP ve merkez sağ iradesinin Türkiye’ye ve Denizli’ye damgasını vurduğunu gösterdi” dedi.

DP’nin tarihinde aldığı en düşük oy oranı olan yüzde 5.4’ü hiçbir zaman içlerine sindiremediklerini belirten Bakırsoy, “Zaten, milletin gönlündeki DP’nin karşılığının yüzde 5.4 olmadığını biliyorduk. Ama partimizin üzerinden oynanan oyunlar bizi bununla karşı karşıya getirdi. Partinin üzerinde bir yıldır ölü toprağı vardı. Bu ölü toprağını, Ankara’da yaptığı olağan genel kongre ile üzerimizden silktik” diye konuştu.

DP’nin yerel seçimlere büyük bir gayret sarfederek hazırlandığını belirten Bakırsoy, “Bu seçimde, kadın kollarına çok büyük iş düşüyor. Kadın kollarımız, kongrede Denizli’yi çok iyi temsil etti. Bundan sonra, daha planlı ve şuurlu bir biçimde, kadın ve gençlik kollarımızı güçlendirerek Denizli halkını, Zeybekci’den kurtaracağız” dedi.

DP İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Aydın, kongreye büyük bir özveri ile katıldıklarını ve kongre salonundakilerin yarısının kadınlardan oluştuğunu söyledi. Aydın, “Denizli DP olarak, partimize sahip çıkıp, yerel seçimlerde azimle çalışacağız. Tüm kadınları, DP çatısı altında çalışmaya davet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Ankara’da yapılan kongrenin coşkulu ve yoğun bir katılımla geçmesini, DP İl Başkanı Bakırsoy ve partinin kadın üyeleri, üzerinde kır at resminin bulunduğu pastayı keserek kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı