REKLAMI GEÇ

Derici, “Destek alamadık”

Derici, “Destek alamadık”

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Halil Derici, adaylıktan çekildi. Derici, DSP Genel Merkezi’nden, vaat edilen desteği alamadıkları için adaylıktan çekildiklerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Demokratik Sol Parti’de şok gelişme.Denizli Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Halil Derici, belediye meclis üyesi aday arkadaşları ile birlikte adaylıktan çekildi.

Derici, genel merkezden vaat edilen desteği alamadıkları için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Derici açıklamasında, “Genel merkezden vaat edilen desteği alamadık. Mevcut Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetimi ile bir yere varılamayacağı kanaatine vardığımızdan adaylıktan çekiliyoruz. Adaylığımız sırasında gösterdikleri destek ve ilgi için Denizli halkına ve medyaya teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.

Genel merkezden gerekli maddi desteği alamadığı ve kendisine verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle adaylıktan istifa ettiği belirtilen Derici ile birlikte meclis üyeliği adaylığından istifa eden isimler şunlar: Prof. Dr. Mehmet Yüksel, Doç. Dr. Melih Sözmen, Avukat Salim Kutlutürk, İhracat Mümessili Ali Eskicioğlu, İnşaat Mühendisi Yılmaz İçen, İnşaat Mühendisi Gülçin Deyneli, Funika Holding Üretim Lideri Nilgün Gürle, Turizmci Hatice Demirci, Diş Protez Teknisyeni Alparslan Yetiş, Sekuad Yönetim Kurulu 2. Başkanı Nizamettin Ekiz, Emekli Hava Astsubay Hüsrev Yılmaz, Serbest Muhasebeci Fahrettin Özer ve İnşaat Mühendisi Mehmet Çakmak da imza koydu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı