REKLAMI GEÇ

DP 64 yaşında

DP 64 yaşında

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP’nin 64. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Aradan geçen 64 yıla rağmen Türk siyasi hayatının her noktasında DP misyonu felsefesinin tazeliğini koruyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2010 Perşembe, 17:33

Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Bakırsoy, 7 Ocak 1946’da kurulan DP’nin, 64. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Bakırsoy, Türkiye’nin her yerinde Demokrat Parti misyonunun eserlerinin görüldüğünü belirterek, “Aradan geçen 64 yıla rağmen Türk siyasi hayatının her noktasında DP misyonu felsefesinin tazeliğini koruyor” dedi.

Türkiye’nin siyasi istikrarı için Demokrat Parti’ye ihtiyaç olduğunu ifade eden Bakırsoy, “Demokrat Parti, geleceği milletle beraber inşa etme konusunda büyük imkanların ve büyük misyonun sahibidir. Başta Celal Bayar olmak üzere Adnan Menderes, Refik Koraltan ve Fuat Köprülü gibi partinin öncü kadrolarının millete, devlete ve Türk siyasetine büyük hizmetlerin sahibi olarak tarihe geçmişlerdir. Bugün siyaset üretmeyen partiler ve milletin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılar, insanımızı siyaset dışına itmiştir. Yeni ve dinamik kadrosuyla Demokrat Parti görev başındadır. Her dönemde olduğu gibi bugün de Demokrat Parti hareketinin ve onun devamının ne kadar büyük önem taşıdığı bir kez daha anlaşılmaktadır” dedi.

Bakırsoy, “7 Ocak 1946’nın heyecanını hissederek bu misyona ve bu millete canları pahasına hizmeti etmiş büyüklerimizi saygıyla anıyorum. Önümüzdeki günlerin milletimiz adına güzel geleceğin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Türkiye’nin sorunlarının çözümünde Demokrat Parti’nin alternatif parti olacağı günlerin uzakta olmadığını müjdelemek istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı