REKLAMI GEÇ

DP, ‘Gürbüz’ dedi

DP, ‘Gürbüz’ dedi

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP’nin Denizli Belediye Başkan Adayı’nın, Avukat Mustafa Gürbüz olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2009 Cumartesi, 01:00

DP, Denizli Belediye Başkanlığı yarışına, Avukat Mustafa Gürbüz ile katılma kararı aldı. DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, katıldığı bir televizyon programında, adaylarının Gürbüz olduğunu açıkladı. Bakırsoy, “Sayın Gürbüz, genç, dinamik, kabiliyetli bir siyasetçi. Denizli için çok iyi şeyler yapabileceğini biliyoruz. Adaylık teklifimizi kabul ederek bizleri mutlu etti. ‘Saçında tek bir beyazı olmayan bir adayla seçmenlerimizin karşısına çıkacağız’ demiştik. Bu sözümüzü tuttuk” dedi. DP ile ANAP arasında yarım kalmış birleşme projesinin, bu şekilde hayata geçeceğini kaydeden Bakırsoy, genç siyasetçi Gürbüz’ün Denizli Belediye Başkan Adayı olarak ideal olduğunu söyledi. Gürbüz’ün vizyonu açık, Denizli’nin sorunlarına hakim, ortak akıldan yana tutumuyla daha iyi bir yönetim sergileyeceğini kaydeden Bakırsoy, “Gürbüz, DP’nin yaptığı en iyi seçimlerden biridir. Kendisi il başkanı iken ben DYP’nin 2. başkanıydım. Kendisini hep takdir ettim. Çalışmalarında başarılı işlere imza atacağını biliyorum. Vizyonu geniş, kararlı ve ortak aklı savunan yapısıyla Gürbüz bizim aradığımız tarife uyuyor. Gürbüz, DP ile ANAP arasında yarım kalan projenin hayata geçirilmesidir” dedi.

Şu an adaylığı ile ilgili konuşmama kararı aldığını belirten Gürbüz ise, önümüzdeki hafta Salı ya da Çarşamba günü geniş katılımlı bir toplantı ile adaylığını resmi olarak açıklayacağını söyledi.

DP Adayı Gürbüz, ANAP İl Başkanlığı yaptı. Gerçekleşmeyen ANAP-DYP birleşme sürecine emek verenler arasında bulunan Gürbüz, milletvekili adayı olabilmek için görevini bırakmıştı. Birleşme sürecinin gerçekleşmemesi nedeniyle aday olmayan Gürbüz, 22 Temmuz seçimlerinden sonra DP’ye katılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı