REKLAMI GEÇ

DP, mahallelere gitmeye hazırlanıyor

DP, mahallelere gitmeye hazırlanıyor

Geçtiğimiz haftalarda yapılan DP 9. Olağan İl Kongresi’nin ardından parti binasında yapılan bir basın toplantısıyla yeni yönetimi basınla tanıştıran İl Başkanı Zafer Bakırsoy, kongrenin gerçekleştiği günden bu yana son derece olumlu gelişmelere imza attıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

9. Olağan İl Kongresi’nin ardından oluşturulan yeni yönetimi basınla tanıştıran Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Zafer Bakırsoy, kongre sonrası hatırı sayılır bir yol kat ettiklerini dile getirdi. Yarım kalan yeni il binası inşaatının, önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyleyen Bakırsoy, “Partimizin kuruluş felsefesi olan ‘Doğru Yol’ fikrinden hareketle, eski-yeni tüm fertlerimizle yerel seçimler için çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. DP Genel Merkezi’nin başlattığı ‘Demokrat Eller Buluşuyor’ projesi kapsamında Denizli, pilot il seçildi. Bu proje kapsamında parti teşkilatımız, önümüzdeki günlerde Denizli’nin tüm ilçe, semt ve mahallelerini dolaşarak tüm vatandaşlarla birebir görüşecek. Amacımız, merkez sağ siyasetini onlara anlatmak” diye konuştu.

DP’nin iddiası büyük

“Yerel seçimlerde hem merkezde hem de 18 ilçenin en az 10’unda başarı iddiamız var” diyen DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, kongrenin gerçekleştirildiği 31 Ağustos tarihinin partileri için bir milat olduğunu kaydetti.

DP İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Nail Kalemci, Ali Aslan, Muhammet Balkan

Mehmet Seyiş, Mustafa Girgin, Sevim Yalçıner, Burhan Şenel, Şirin Namlı, İsmail Özgören

Tezcan Çakmak, Server Munis, Süleyman Delikanlı, Mehmet Bayram, Deniz Kartı, Kazım Müftüler, İsmail Topaklara, Hüseyin Vural, Doğan Şahin, Ali Fuat Gönüldeş, Yavuz Aki, Alaattin Gümüş, Halil Efeoğlu, Murat Soluk, Ali Güleç, Murat Öztürk, Hakan Elmastaş

Baybars Saraçoğlu, Okan Özgür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı