REKLAMI GEÇ

DP yerel seçimlere hazır

DP yerel seçimlere hazır

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, Genel Başkan Gültekin Uysal ile Ankara’da bir araya geldi. Görüşmede yaklaşan yerel seçimler ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2018 Cuma, 09:43

DP İl Başkanı Aşkın Çelik, partisinin genel başkanı Gültekin Uysal ile Ankara’da bir araya geldi. Uysal ile bir süre görüşen Çelik, ziyarete ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Genel Başkan Gültekin Uysal ile yaptıkları görüşmede yerel seçimlere ilişkin ittifak olması durumunda gerekeni yapacaklarını ifade ettiğini belirten Çelik, ittifak olmaması durumunda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerin tamamında seçimlere katılacaklarını dile getirdi.

Çelik, “Ankara’da yaptığımız görüşmemizden gayet olumlu sonuçlar elde ettik. Genel seçimlerin ardından herkesin gözü ittifakın yerel seçimlerde de devam edip etmeyeceği yönünde idi. Bizler de Ankara’da Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile bu konuda görüşme gerçekleştirdik. İttifak olup olmayacağı konusu bir yana genel merkezin alacağı her türlü karara hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Denizli Büyükşehir Belediyesi dahil, ilçelerin tamamında başkan adayları ile seçimlere katılacağız. Her türlü hazırlıklarımızı şimdiden yapmış durumdayız. Merkez sağın tek adresi Demokrat Parti’dir” dedi.

Uysal’ın talimatları doğrultusunda Denizli’de çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirten Aşkın Çelik, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ortam herkesi endişeye sevk etmektedir. Bu endişenin yerel seçimlerde tercih noktasında etkin olacağını düşünmekteyiz. Bu doğrultuda insanlarımızın beklentilerine yanıt verecek, toplum nazarında etkili olan isimlerle seçimlere katılacağız. “Unutulmasın ki bir kez yapanlar bir daha yapacak güce sahiptir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı