REKLAMI GEÇ

DP’de seçim heyecanı

DP’de seçim heyecanı

Demokrat Parti hafta sonu merkez ilçe kongresini Maksim Düğün salonunda gerçekleştirdi. Toplam 410 delegenin oy kullanacağı seçimlere 259 delege katıldı. Tek listenin yer aldığı seçimleri Genel Başkan Süleyman Soylu’nun ataması ile göreve gelen Ümit Bahtiyar kazandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2008 Cumartesi, 00:00

Demokrat Parti hafta sonu yapılan seçim ile merkez ilçe başkanını seçti. Maksim düğün salonunda yapılan genel kurula GİK Üyesi Ali Aygören, Denizli Eski Milletvekili Mehmet Gözlükaya, İl Başkanı Zafer Bakırsoy ve çok sayıda DP’li üye katıldı. < ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Toplam 410 delegenin oy kullanacağı seçimlere, 259 parti delegesi katıldı. Genel kurulda ilk olarak DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Denizli ziyareti sine vizyon eşliğinde partililere izletildi.

Sine vizyonun ardından ise genel kurula geçildi. Çalışma ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından kürsüye çıkan DP Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, Türkeyi’nin Demokrat Partiye ihtiyacının olduğunu ve halkında bunu istediğini belirtti. Önümüzdeki yerel seçimler için partililerin gece gündüz demeden çalışması gerektiğini belirten Bahtiyar, yeni dönemde merkez ilçe olarak seçimler için çalışacaklarını belirtti. 

410 delegeden sandık başına gelen 259 delegenin oyunu alan Ümit Bahtiyar DP Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Bahtiyar’ın listesinde Tekin Kalay, İbrahim Uz, Serkan Çetinkaya, Çağlar Çetin, Faik Müftüler ve Kerem Vural yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı