REKLAMI GEÇ

DSP’de Derici mesaisi

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Halil Derici’nin adaylıktan çekilmesi sonrasında, DSP İl Yönetimi ile Merkez İlçe Yönetimi olağan üstü toplanırken, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi de gelişmeyle ilgili olarak genel merkeze şu an bir bilginin gelmediğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Halil Derici, adaylıktan çekildi. Derici ve meclis üyesi aday arkadaşlarının, DSP Genel Merkezi’nden, vaat edilen desteği alamadıkları için adaylıktan çekildiklerini açıklamalarının ardından, DSP’de olağan gelişmeler yaşanmaya başladı. Derici’nin adaylıktan çekildiği konusundaki açıklamaların ardından, DSP İl Yönetimi ile İlçe Yönetimi acil toplantı kararı aldı. DSP İl Başkanı Özkan Fidan başkanlığında düzenlenen toplantıda, Derici’nin adaylıktan çekilmesinin konuşulduğu ve Derici’nin ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Yaşanan gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi de, Derici’nin adaylıktan çekilmesi konusuyla ilgili olarak şu anda genel merkeze bir yazının intikal etmediğini ve durumun söylendiği gibi olması halinde genel merkezinde gerekli çalışmayı yapacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı