REKLAMI GEÇ

DSP’li Erçelebi’den çağrı; “Oyunuzu kullanmadan bir kez daha düşünün”

DSP’li Erçelebi’den çağrı; “Oyunuzu kullanmadan bir kez daha düşünün”

DSP Denizli Milletvekili Adayı Erçelebi, “Oylarınızı kullanmadan aileniz ile birlikte bir 15 dakikanızı ülkemizin, çocuklarımızın ve ailenizin geleceği için ayırın, son bir kez daha düşünün mutlaka ortak akıl ile doğruyu bulacaksınız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2011 Cuma, 12:50

Demokratik Sol Parti Genel Sekreteri ve DSP Denizli Milletvekili Dr. Hasan Erçelebi, vatandaşları, oyunu kullanmadan önce son bir kez daha düşünmeye çağırdı. Vatandaşlardan, oy kullanmadan önce 15 dakikalarını, kime oy vereceklerini bir kez daha düşünmek için ayırmalarını isteyen Erçelebi, “Türkiye 12 Haziran’da sandık başına önemli kararlar vermek için gidecek. Bir taraftan başkanlık sistemi ve anayasal padişahlık hayalleri kuran Tayyip Erdoğan, öbür tarafta Avrupa yerel yönetimler özerklik şartını koşulsuz kabul edeceğini söyleyen ana muhalefet arasında, meydanlarda seviyenin iyice düştüğü, toplumun gerginleştirildiği bir ortamda halkımız sandık başına gidecek. Parti militanlarının dışında, halkımızın büyük çoğunluğunun kafası karıştırılmıştır. Ailesinin ve çocuğunun geleceğini güvencede göremeyen, öte yandan ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve laik demokratik Atatürk Cumhuriyeti’ni tehlikede gören insanlarımız bir çözüm arayışı içerisindedirler” dedi.

‘DSP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Erçelebi, “Bütün yurttaşlarımıza ve bütün hemşerilerime sesleniyorum. Oylarınızı kullanmadan aileniz ile birlikte bir 15 dakikanızı ülkemizin, çocuklarımızın ve ailenizin geleceği için ayırın, son bir kez daha düşünün mutlaka ortak akıl ile doğruyu bulacaksınız.
Demokratik Sol Parti Türkiye Cumhuriyeti; ekonomik ve siyasi olarak sıkıntıya girdiğinde halkımız tarafından göreve çağırılan bir partidir. Çünkü Demokratik Sol Parti’nin geçmişinde şaibe yoktur. Tayyip Erdoğan’ı başbakan yapmak ve AKP’ye payanda olmak gibi bir lekesi de yoktur. Onun için Atatürk milliyetçisi, ulusal bütünlükten yana olan Türkiye’nin ve Denizli’nin gerçeklerini bilen, üretim ekonomisini ülke sathında kurup gençlerimize iş ve aş vaat eden Demokratik Sol Parti’yi mutlaka ailenizden en az bir kişinin destekleyeceğini umuyor. Seçimlerin ülkemiz ve halkımız yararına olmasını diliyor, AKGÜVERCİN’i ve hepsi birbirinden değerli milletvekili adaylarımızı halkımızın sevgisine ve takdirine emanet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı