REKLAMI GEÇ

DSP’nin yeni başkanı Değirmenci

DSP’nin yeni başkanı Değirmenci

DSP İl Başkanı Özkan Fidan’ın görevinden istifa etmesinin ardından, DSP Genel Merkezi, partinin yeni il yönetimini açıkladı. Son yerel seçimlerde DSP’den Denizli Belediye başkan adayı olan Avukat Mustafa Değirmenci, parti il başkanlığına getirildi.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2009 Pazartesi, 17:42

DSP’nin yeni il başkanı yerel seçimlerde DSP’den Belediye başkan adayı olan Mustafa Değirmenci oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde DSP Genel Merkezi’ne gönderdiği dilekçeyle DSP’deki il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Özkan Fidan’ın yerine yine genel merkez tarafından, yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olan Mustafa Değirmenci getirildi. Parti binasında düzenlenen tören ile görevini Mustafa Değirmenci’ye bırakan Özkan Fidan, DSP’den hiçbir zaman ayrılmadığını, sadece il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

DSP’nin yeni İl Başkanı Mustafa Değirmenci ise DSP olarak yeni ekip ile yollarına devam edeceklerini ve Özkan Fidan gibi 6 yıl görev yapmış bir il başkanının deneyimlerinden de her zaman yararlanacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından Değirmenci yeni yönetimini tanıttı.

DSP’nin yeni il yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Değirmenci, Yavuz Acar, Vahit Akbay, Süleyman Yaşar Akduru, Ümran Akkuş, Berran Aygün, Mustafa Cahit Beltekin, Ayşe Hasret Can, Hasan Çetin, Tekin Hüsünbeyi, Mehmet Yahya Karakılıç, Onur Kayhan, Sevgi Kıyak, Sadık Köse, Mehmet Ferhat Kuvvetoğlu, Ali Eşref Onursal Taydaş ve Zennur Tuğ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı