REKLAMI GEÇ

Efe: Alperenler kirli oyun içinde olmadı

Efe: Alperenler kirli oyun içinde olmadı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Alperen Ocakları’nın kirli oyunların içinde olmadığını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2014 Çarşamba, 14:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de saldırarak yumruklayan Orhan Övet’in “Ben Alperen’im. Yumruklamayı kafama koydum o yüzden geldim” açıklamasına BBP’den tepkiler sürüyor. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Alperen Ocakları’nın provokatif eylemlerin içinde olmadığını kaydetti.

Alperen Ocakları’nın kirli oyunlara alet olmayacağını ifade eden Efe, “Alperen Ocakları, hiçbir kirli oyunun içinde olmamıştır, olmayacaktır. Alperen Ocakları, toplumsal barışa hizmet etmiş, bundan sonra da misyonuna uygun hizmete devam edecektir. Hiçbir provokatif eylemin içinde olmamış, olmayacaktır. Yasal ve demokratik tepkilerini her zaman koymuş, bundan sonra da koyacaktır. Ancak, Alperen Ocakları’nı kirli oyunlarına alet etmek isteyen acem uşaklarına cevabımız yavuzca olur” dedi.

Yorumlar

Deniz SOLMAZ   -  Bağlantı 9 Nisan 2014, 16:11

Mehmet Bey, Tebrikler !
Biz sizinle ilgili olmadığını biliyorduk, Hrant Dink öldü sizin üstüne attılar, Alpaslan aslan mevzunu size yıktılar, önünüzü kesmek için hep böyle numaralarla, siyasi duruşunuzu baltalıyorlar, ben alperenler, Bir insan ölmesine veya zulum görmesine rıza gösterecek bir yürek taşıdığına inanmıyorum, üzerinde çok fazla provakasyon yapılan grup.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı