REKLAMI GEÇ

Efe’den bayrak tepkisi

Efe’den bayrak tepkisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Diyarbakır Lice’de aske birlikte Türk bayrağının indirilmesi olayına tepki gösterdi. Hükümeti teröre taviz vermekle suçlayan Efe, “Böyle devlet idare edilmez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 15:42

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Diyarbakır Lice’de meydana gelen Türk bayrağını saldırı olayından hükümeti sorumlu tuttu. Efe, “2012 yılında Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde yol kesen PKK’lılarla 9 BDP’Lİ Milletvekilinin kucaklaşması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan teröristlerle kucaklaşan milletvekillerin dokunulmazlığının kaldırılması hakkında ‘Meclis açıldığında gereken yapılacak’ demişti. Teröristler ve çocuk katilleri için idam cezası istemişti. Ama maalesef yine her şey lafta kalmıştı. Yine Diyarbakır’daki bayrak indirme olayına ilişkin de ‘Orada görevli olan askerdi, komutandı… Bu teftişten sonra hepsi bunun bedelini ödeyecektir’ dedi.Bu menfur olay okul bahçesinde, sağlık ocağında ya da herhangi bir Sivil Toplum Örgütünün bahçesinde gerçekleşmiyor. Bizatihi bu ülkenin güvenliğini sağlamakla görevli askeriyenin bahçesinde gerçekleşiyor.  Evet eşkıya eşkıyalığını, hain hainliğini, bölücü bölücülüğünü dünde yaptı, bugünde yapıyor,  yarında yapacak. Peki orada nöbet tutan askerler, onların üstleri egemenliğimize, bağımsızlığımıza karşı yapılan bu menfur saldırıya niye karşılık vermediler de müsaade ettiler?” dedi.

Sorumluların mutlaka cezalandırılması gerektiğini belirten Efe, şunları kaydetti: “Milletimizin her bir ferdini onlarca şehit gelmişçesine üzen bu kahpeliğe nasıl müsaade edildi?   Ay Yıldızlı Al  Bayrağımız ülkemizin ve milletimizin namusu, egemenliğimizin ta kendisi değil midir? Buna şehâdeti de göze alarak asla müsaade edilmemeliydi. Buna müsaade eden ve bu hadiseyi görmezden gelenleri, buna sessiz kalanları, tabii ki başta bunu yapanları bu millet asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Milletimizin onurunu kıran bu elim hadiseyi gerçekleştirenler ve gerçekleşmesine müsaade edenler mutlaka hak ettikleri cezayı almalıdır. Büyük Birlik Partisi olarak Başbakanı ve Hükümet yetkililerini uyarıyoruz. Böyle devlet idare edilmez. Masum hak arayanlara agresif olacak ve orantısız güç kullanacaksın, PKK’lı teröristlere çözüm süreci illeti yüzünden görmezden geleceksin. Başbakan ve hükümet yetkililerinden başta olmak üzere, aldıkları talimatlarla 3 maymunu oynayan mülki amirleri, güvenlik güçlerini sevk ve idare edenleri bu millet asla affetmeyecektir.”

Yorumlar

Nurettin İBAŞ   -  Bağlantı 10 Haziran 2014, 17:49

Ağzına sağlık Başkanım.Sorumlular bunun hesabını eninde sonunda verecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı