REKLAMI GEÇ

Erçelebi, genel sekreter

Erçelebi, genel sekreter

DSP’de olağanüstü kurultay sonrasında toplanan DSP Parti Meclisi’nin yaptığı seçim sonucunda, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, partide genel sekreterlik görevine getirildi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2009 Cumartesi, 16:25

DSP’de olağanüstü kurultay sonrasında toplanan DSP Parti Meclisi’nde (PM) genel sekreterlik, genel saymanlık ve boşalan 6 PM üyeliği için seçim gerçekleştirildi. DSP Parti Meclisi, Genel Başkan Masum Türker başkanlığında toplandı. Toplantıda genel sekreterlik, genel saymanlık ve çeşitli nedenlerle boşalan PM üyelikleri için seçim gerçekleştirildi. Tüzük uyarınca PM üyelerinin oylarıyla yapılan seçimde, Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi genel sekreter, PM üyesi Mecit Şekercioğlu da genel sayman oldu.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />PM üyelikleri için yapılan seçimde de vefat eden Zeynal Ekici, İlhan Uğurtaş, istifa eden Melda Bayer, Ahmet Ali Koç, Veli Sarıtoprak ve DSP Genel Başkanı seçilen Masum Türker’in yerine yedek üyelerden seçim yapıldı. Tuncer Ertürk, Yalçın Avcı, Ahmet Aydoğdu, Türkan Özdemir, Ufuk Kasap ve Hasibe Esra Terşan da PM üyeliğine getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı