REKLAMI GEÇ

Günaydın Denizli Platformu

Günaydın Denizli Platformu

Anavatan İl Başkanı Aykut Yıldırım, Teşvik Paketi’ni değerlendirdi ve Denizli’nin 2. grupta olmasından Denizli Platform üyelerini suçladı.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2009 Salı, 22:16

Anavatan Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, yaptığı basın açıklamasında öncelikle 29 Mart Yerel seçimlerinde yarışan tüm siyasi parti adaylarını tebrik ederek, kazanan tüm başkan ve meclis üyelerine başarılar diledi.

Aykut Yıldırım, Anavatan Partisi ve Demokrat Parti birleşmesi ile ilgili olarak da “ Bu süreç uzun bir süreç olup, eşit şartlar da şeffaf ve net olacak şekil de yılsonuna kadar ümit ediyorum gerçekleşecektir ve gerçekleşmesi de gerekmektedir. Bu konuda elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü ülkemizin sağda birleşmeyi gerçekleştirecek olan bu merkez sağ partiye ve yeni kuşak siyasetçilere ihtiyacı vardır” dedi.

Yıldırım, Teşvik Paketi’ni de değerlendirerek, “Bana göre Denizli 2. grupta değil, Vizyon Kent, Marka Kent veya Mega Kent sloganı ve Denizli Platformu’nun ‘Denizli’nin ekonomisi iyidir’ yönünde verdiği raporlara göre ne 3 de ne de 4 de, 1. grupta olmalıydık. Ayrıca Denizli İş adamları platformuna da koca bir ‘günaydın’ diyorum. Biz yaptığımız konuşmalarda, basın açıklamalarında, ‘ülkede ekonomik kriz var’, ‘acil paketlerin çıkması lazım’, ‘Bireysel Kredi ve Kredi kartlarında yapılandırma yapın’ derken,  bu platform daha düne kadar krizi konuşturmuyor, ülkede ve şehrimiz de kriz yok diyor, ihracatımız şu kadar arttı diyordu. Durum böyle olunca tabi ki kentimiz ekonomisinin çok iyi olduğu yönündeki raporları Ankara’ya sundukları zaman Teşvik Paketi’ndeki yerimiz elbette ki ilan edilen grupta olacaktı” dedi. Yıldırım, suçun Başbakanda olmadığını asıl suçun Platform üyelerinde olduğunu iddia ederek, “Şimdi açıklamalara bakıyorum da teşvik yok politikmiş, yok yanlı çıkmış falan filan… Biz söylediğimiz zaman, kriz var dediğimiz zaman niçin destek olmadınız. Ama siz o söylemleri siyasi olarak algıladınız, muhalefet olarak algıladınız. Hafife aldınız. Krizi nerdeyse konuşturmayacaktınız. Gelinen nokta, maalesef deniz bitti kara göründü… Haydi, şimdi alışverişe krizi bitirelim…” dedi. 

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı