REKLAMI GEÇ

Gürbüz çiftçileri yalnız bırakmadı

Gürbüz çiftçileri yalnız bırakmadı

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, EGS’de açılan Tarım Fuarı’nı gezerek, çiftçileri unutmadıklarını, onların her zaman yanında olacaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bu yıl beşincisi düzenlen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katılan çiftçileri ziyaret eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, tarımda yapılan yanlış politikalarla çiftçiliğin bitme aşamasına geldiğini belirterek, “Belediye başkanlığına seçilirsek tarım ile geçimini sağlayan çiftçilerimize örnek projelerle destek olacağız. Dedelerimizden bizlere miras kalan tarım, uygulanan politikalarla bitme aşamasına getirilmiştir. Denizli’de bulunan çiftçilerin kanayan yarası hale gelen uygulamaları kaldırıp, yerine çiftçilere can suyu verecek projelere imza atacağız. Denizli halkımızın bizlere vereceği her oyun, kendilerine hizmet olarak döneceğinin sözünü veriyoruz” dedi. Fuar alanını gezen Gürbüz, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici’den bilgi alarak çiftçilere destek olacağının sözünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı