REKLAMI GEÇ

Gürbüz, Fatih’te

Gürbüz, Fatih’te

Kahvehane ziyaretlerine devam eden DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Gürbüz, mahalle sakinlerinden 29 Mart’ta kendisine destek olmalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Fatih Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Gürbüz, “Vatandaşlarımızın çok sıkıntıları olduğunu biliyoruz. DP olarak, sıkıntılara yerinde ve birlikte çözüm bularak, Denizli Belediyesi mağdurlarına kucak açacağız. Birçok proje ile halkımızı, iş aş sahibi yaparak darlıktan kurtaracağız” dedi.

‘Her mahalleye konak yapılacak’

Her mahallede mahalle konakları inşa edeceklerini belirten Gürbüz, “Denizli’de sosyal belediyecilik açısından yapılanlar yetersiz. Kadınların eğitimli olması, toplumların kalkınmasının temel unsurudur. Göreve gelmemiz durumunda, her mahallede gönüllük esasına dayanan gönüllü öğretmenlerle birlikte eğitime büyük önem ve destek vereceğiz” dedi.

‘Denizli Belediyesi’ni,

hep beraber yöneteceğiz’

Başkanlığa seçilmesi halinde, Denizli Belediyesi’ni Denizli halkıyla beraber yöneteceklerini ifade Gürbüz, “Demokrat Parti olarak seçimlere sağlam ve iddialı şekilde gidiyoruz. Ortak akıl çerçevesinde Denizli’yi vizyon ve misyon kenti yapacağız. Kapalı kapılar ardında değil, halkın içinde halkla birlikte Denizli’yi yöneteceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı