REKLAMI GEÇ

Gürbüz, işçilerinden destek istedi

Gürbüz, işçilerinden destek istedi

DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, tekstil işçilerini ziyaret ederek, onlardan destek istedi. Gürbüz, “Artık yeter, üreten biziz, yöneten de biz olacağız. Kendimize, gücümüze güvenelim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, tekstil işçilerini ziyaret ederek, işçilerin oylarını siyasetin odaklarına değil, kendilerine aş iş imkânı sağlayacak partiye vermelerini istedi.

Karacan Tekstil Firması’nda çalışan işçileri ziyaret eden Gürbüz, ‘Yoksulların iş bulduğu, esnafın kepenk kapatmadığı, Türk ve Kürtlerin barış içerisinde yaşadıkları, birlikte çalışıp, birlikte yönetebildiğimiz bir Denizli oluşturmak için Denizli halkına ihtiyacımız var. Oyları siyasete değil, emeğe ekmeğe verin” dedi.

‘Denizli’yi halk yönetecek’

İşçilerin hakları için direnişlerinin önemli olduğunu belirten Gürbüz, ezenlere karşı ezilenlerin mücadelesine hep beraber katkı sağlayacağız. 30 Mart’ta kazananın Denizli halkı olması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Denizli’yi hükümet değil Denizli halkı yönetmelidir” dedi.

‘Üreten de yöneten de biz olacağız’

Gürbüz, “Artık yeter, üreten biziz, yöneten de biz olacağız. Kendimize, gücümüze güvenelim. Bu güçle direnişimizi de sonuna kadar sürdüreceğiz. İşçilerimizin emeğine, ekmeğine sahip çıkmazsak belediyecilik anlayışına sahip çıkamayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı