REKLAMI GEÇ

Gürbüz’den ev kadınları için proje

Gürbüz’den ev kadınları için proje

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, ev ziyaretlerine Değirmenönü Mahallesi’nden başlayarak ev kadınlarına yönelik ciddi projeleri bulunduğunu, bu projelerle ev kadınlarının evlere mahkum kalmayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Ev ziyaretlerine Değirmenönü Mahallesi’nden başlayan Gürbüz, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Özellikle hanımlarla birebir görüşmeler yapan Mustafa Gürbüz, kendisine aktarılan sorunları tek tek not alıp, sorunların çözümü için hazırladığı projelerden söz etti.
Halkın içinden biri olduğunu ve Denizli Belediyesi’ni halkın belediyesi yapmak için uğraş vereceğini kaydeden DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim vaatleri ile değil bizzat gerçekleştirmek istediği projelerle yola çıktığını söyledi.

“Başkanlığa geldiğimizde, isteyen her kişi, kimse tarafından engellenmeden kapımızdan içeri girecektir. Sizler yardım değil iş imkânı istiyorsunuz, bunu sağlamak bizim görevimiz. Çağdaş belediyeciliğin gereği budur. Biz başkan olduğumuzda halkın üretime, sosyal ve kültürel olaylara daha çok katılımını sağlayacağız. Biz mutlaka istihdam oluşturmak zorundayız. Tabii ki çalışamayacak, iş yapamayacak, yardıma ihtiyacı olan insanlarımız da var, onlara yardım etmek boynumuzun borcudur. Bu yardımda öncelik tamamen yoksulluk durumuna göre olacaktır” dedi.
‘Denizli’yi ben değil, biz yöneteceğiz”
Yönetim anlayışının, ‘ben’ değil ‘biz’ duygusu ile örtüştüğünü, bu nedenle seçilmesi halinde özellikle mahalle halkıyla işbirliği içerisinde olacaklarını ifade eden Gürbüz, “Özellikle ev hanımları için ciddi projeler hazırladık. Bizler sıra dışı bir siyasetçi olarak, hiçbir zaman yapamayacağı şeyin de sözünü vermeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı