REKLAMI GEÇ

Gürbüz’den gazilere ziyaret

Gürbüz’den gazilere ziyaret

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Gürbüz, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerden destek ve dua istedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar’dan derneğin çalışmaları ve sorunları ile gazi ailelerinin yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi alan DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, gazilerin yaşadıkları sorunları, seçildikleri takdirde en kısa zamanda çözeceklerinin sözünü verdi.

‘Gazilere belediyenin tüm

imkânlarını sunacağız’

Şehitliğin ve gaziliğin inancımızda önemli bir mertebe olduğunu belirten Gürbüz, “Bizim düşüncemize göre şehitlik ve gazilik önemli bir mertebedir. Bu insanlarımız vatanımızın bir çakıl taşı dahi sökülmesin diye canlarını ve ruhlarını bu vatana kurban vermişlerdir. Biz 29 Mart seçimlerinde yerel iktidara gelirsek öncelikle belediyenin imkânlarından gazi yakınlarının en iyi şekilde yararlanmalarını sağlayacağız. Yine bizlere birer emanet olan bu ailelere sahip çıkarak sorunlarına el atacağız. Bu vatan için bir saniye bile tereddüt etmeden canını ve ruhunu feda eden bu insanların yakınlarına sahip çıkmak bizim için asli birer görev olacaktır” dedi.

‘Gazilerimizin hayatını

kolaylaştıracağız’

Gaziler için yapılacaklarının, bir hizmetten ziyade, r ödenmesi gereken bir borç olduğunu dile getiren Gürbüz, “Kendi canlarını hiçe sayarak biz bugünümüzü hediye edenlerin yarınını kolaylaştırmak, bizim boynumuzun borcudur. 30 Mart sabahı, Denizli yeni bir umutla yeni bir güvenle uyanacak. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, öncelikli çalışmalarımızdan birisi gazilerimize borcumuzu ödemeye yönelik projeler olacak. İlk hedefimiz, derneğimize bir otobüs tahsis ederek, onların hayatını kolaylaştıracağız. Belediye bünyesindeki tiyatro, sinema gibi kültürel ve sosyal aktivitelerin yanı sıra sportif faaliyetlerden ücretsiz yaralanmalarını sağlayacağız. Gazilerimizin ailesini kendi ailemiz kabul ederek bu sorumluluk duygusu ile onarla sahip çırakcağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı