REKLAMI GEÇ

HDP’nin listesi değişmedi

HDP’nin listesi değişmedi

HDP Denizli Milletvekili adaylarında değişikliğe gitmedi. İl Başkanı Nebi Ebci, ilk etapta listelerde yanlışlık yapıldığını, daha sonra genel merkezi arayarak hatayı düzelttirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 18:14

Halkların Demokratik Partisi tarafından Denizli’de 7 Haziran seçimlerinde ilk beş sıradan aday gösterilen Perihan Üge, Ahmet Turan, Emine Yalçın, Ayfer Turan, Özgür Çavuşoğlu tekrar aday oldu. Ancak, Denizli İl Yönetimi’nden aday adaylığı dosyaları genel merkeze gönderilmeyen altıncı sıra adayı Ahmet Sarı ile yedi sıra adayı Cengiz Elbenzer; Genel Merkez tarafından aday gösterildi.

HATAYI DÜZELTTİRDİK
İl Başkanı Nebi Ebci, Denizli listesinde yanlışlık olduğunu, altıncı sıra adayı olarak Dilaver Senem, yedinci sıra adayı olarak Yunus Özdemir’in dosyalarının Genel Merkez’e gönderildiğini belirterek, “Genel merkezi aradık, aday listemizde bir karışıklık olmuş. Altıncı ve yedinci sıra adaylarımızın isimleri değiştirilecek. Dilaver Senem ve Yunus Özdemir adaylarımız olacak. İlk beş sıra adayımız da değişiklik yok. Aynı isimlerle 1 kasım seçimlerine giriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı