REKLAMI GEÇ

HEPAR için örgütlenme zamanı

HEPAR için örgütlenme zamanı

Hak ve Eşitlik Partisi, birinci genel kongresini, gerçekleştirdi. HEPAR Merkez İlçe Başkanı Rafet Özdoğan büyük kongreleri tamamladıklarını, bundan sonra örgütlenmeye ağırlık vereceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

İlçe ve illerdeki kongrelerin ardından, birinci büyük kongresini gerçekleştiren Hak ve Eşitlik Partisi, partinin kurucu genel başkanı Osman Pamukoğlu’nu yeniden genel başkan seçti.

Denizli’den büyük kongreye katılımın yoğun olduğunu belirten HEPAR Merkez İlçe Başkanı Rafet Özdoğan “Denizli’den 8 otobüsü doldurarak Ankara’da gerçekleşen büyük kongreye katıldık. Büyük kongrede partimizin, halkın tüm kesimlerini kucakladığını bir kere daha gördük. Bu yönü ile partimiz ülkeyi yönetmeye taliptir” dedi.

Parti meclisine iki Denizlili

Hak ve Eşitlik Partisi’nin, Ankara’da gerçekleştirilen kongresinde, genel başkanın yanı sıra parti meclisi seçimi de gerçekleştirildi. 30 kişiden oluşan parti meclisine, Denizli’den iki isim seçildi. Osman Akçakaya ve Özgür Usta, Denizli’den HEPAR PM’ye giren isimler oldu.

‘Bundan sonraki hedefimiz örgütlenmek’

Partinin kurulma aşamasında, bütün yasal engellerin aşıldığını ifade eden Merkez İlçe Başkanı Özdoğan, bundan sonra örgütlenme çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade etti. Özdoğan “Birinci kongremizi gerçekleştirdik. Genel kongre ile kuruluş aşamasındaki yasal prosedürü tamamladık. Bundan sonra örgütlenme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Partimizin örgütünün kurulmadığı hiçbir yer bırakmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı