REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Atatürk için mevlüt okuttu, hayır yaptı

İYİ Parti Atatürk için mevlüt okuttu, hayır yaptı

İyi Parti il teşkilatı Atatürk’ün 81’nci ölüm yıldönümünde onun anısına mevlüt okuttu, lokma hayrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2019 Pazar, 15:11

Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81’nci yılında saygı ve özlemle anılıyor. Denizli’de İyi Parti İl Teşkilatı 10 Kasım sabahı partideki anma programının ardından Atatürk ve silah arkadaşları için mevlüt okuttu, lokma hayrı yaptı.

Lokma hayrı partinin il binası önünde kurulan stanttan gerçekleşti. Göğüslerine Atatürk resmi takan partililer alanda hazır bulundu, vatandaşlara lokma dağıttı. Yaklaşık 5 kişilik lokma hayrına İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün ev sahipliği yaparken CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı. Etkinlikte il yönetimi, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe yöneticileri, İyi Partili Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri ve partililer de hazır bulundu.

İyi Parti İl Başkanı Akgün, CHP İl Başkanı Akbaba ve Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Atatürk’ü ölümünün 81’nci yılında büyük bir özlem ve saygı ile andıklarını söyleyen İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Fikirleri bugün de yaşayan, gösterdiği demokrasi yoluna bugün de sahip çıktığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece bugün değil her zaman anıyor ve hatırlıyoruz. Kurtuluş Savaşı’nda vatan toprağı kanının son damlasına kadar savunan tüm şehitlerimizi ve Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz” diye konuştu.

Etkinlik boyunca partinin il binasından Kur’an okundu, dualar edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı