REKLAMI GEÇ

Kanserle savaşlarına destek verdiler

Kanserle savaşlarına destek verdiler

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Yönetimi, yakalandıkları kanser hastalığı ile mücadele eden Gürsel Nur ve Sıla ile bir araya geldi. İYİ Partililer, genç kızlara kanserle savaşlarında destek verdi, düzenledikleri kampanyaya oyuncak bağışı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 16:01

İYİ Parti Denizli teşkilatı anlamlı bir etkinliğe imza attı. İl Başkanı Hasan Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, yakalandıkları amansız hastalıkla mücadelelerinin yanı sıra, kendileri gibi bu hastalıkla savaşan çocuklar için oyuncak kampanyası sürdüren Gürsel Nur ve Sıla’yı ziyaret etti.

Yeni yıl öncesi bu anlamlı buluşmada çocuklar için hazırlanan mum kesildi, hazırlanan hediyeler verildi. İYİ Partililer ayrıca Gürsel Nur ve Sıla’nın kanserli çocuklar için düzenlediği oyuncak kampanyasına da destek sağladı.

“DUALARIMIZ ÇOCUKLARIMIZLA”
Ziyarete ilişkin bilgi veren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, kanser tedavisi gören gençler için farkındalık yaratmak istediklerini belirtti.

Akgün, “Tedavi gören pırıl pırıl 2 genç kızımızla bir araya gelerek, gönül yapalım istedik. Onların oyuncak toplama kampanyalarına da destek verdik. Yaralarına merhem olmak zor ama ‘umut’, ‘cesaret’, ‘azim’ ve yüzlerinde ‘tebessüm’ olmaya çalıştık” dedi.

Gürsel Nur ve Sıla ile uzun uzun sohbet eden Akgün, “İki genç kızımızın da bu hastalığı yeneceklerine inanıyorum. Dualarımız onlarla” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı