REKLAMI GEÇ

İYİ Gençlikten iyi hareket

İYİ Gençlikten iyi hareket

İYİ Parti Gençlik Kolları alkışlanacak bir çalışmaya imza attı. Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının aç kalmaması proje geliştiren İYİ Partili gençler, kentin 20 ayrı noktasına mama kapları yerleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 13:12

İYİ Parti Gençlik Kolları önemli bir çalışmaya imza attı. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin soğuk kış günlerinde aç kalmaması için proje geliştiren İYİ Partili gençler, belirledikleri 20 ayrı bölgeye mama kapları yerleştirdi.

Bunları mamalarla dolduran İYİ Partili gençler, vatandaşlara da bu kapların boş bırakılmaması için çağrı yaptı.

Çalışmaya ilişkin bilgi veren İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam, özellikle soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının beslenmesinin daha fazla önem taşıdığını söyledi.

Bu düşünceyle hareket ettiklerini ve sokaktaki canların yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Akçam, “Arkadaşlarımızla birlikte belirlediğimiz kentin 20 ayrı bölgesine mama kapları yerleştirdik. Bizler İYİ Gençlik olarak bu vatanın tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatabilmek için çalışıyoruz. Bu yoldaki yürüyüşümüze tüm benliğimiz ile devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Akçam, “Mama kaplarını yerleştirdiğimiz ev ve işyeri sahipleri ile hayvansever vatandaşlarımızın mama kaplarını boş bırakmayacaklarına inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı