REKLAMI GEÇ

İYİ Parti İl Yönetimi görev bölümü yaptı

İYİ Parti İl Yönetimi görev bölümü yaptı

İYİ Parti İl Yönetimi görev bölümü yaptı. Başkan Hasan Akgün 2 Eylül’de genel merkez tarafından atanmış, 71 kişilik yönetim kurulunu oluşturmuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2019 Çarşamba, 15:01

İYİ Parti İl Teşkilatı’nda 2 Eylül’de İl Başkanı olarak Hasan Akgün’ün atanmasıyla başlayan süreç devam ediyor. Başkan Akgün, 71 kişilik il yönetimini oluşturmuş, 8 Ekim’de düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklamıştı.

Hasan Akgün başkanlığında bir araya gelen İYİ Parti İl Yönetimi, il divanını belirledi, görev bölümü yaptı.

2. başkanlığa Türkay Berberoğlu getirilirken, Alime Güngör siyasi işler başkanı olarak görevlendirildi. Yeni yönetimde il sekreteri olarak Necati Tahal, mali işler başkanı olarak da Pelin Çetinalp görev yapacak.

İYİ Parti İl Başkanlık Divanı’nda diğer görevlendirmeler ise şöyle:

Sertaç Sarıaslan teşkilat başkanı, Faruk Alyaz ekonomi politikaları başkanı, Cemalettin Baydar yerel yönetimler başkanı, Ahmet Kılınç milli güvenlik politikaları başkanı, Şule Namlı basın ve medya başkanı, İbrahim Afatoğlu eğitim politikaları başkanı, Jale Akıncı kadın politikaları başkanı, Ünal İncegür kalkınma politikaları başkanı, Adil Aydın toplumsal politikalar başkanı, Masum Demirel STK ile ilişkiler başkanı, Ertan Kesgin uluslararası ilişkiler başkanı ve Arif Solak hukuk ve seçim işleri başkanı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı