REKLAMI GEÇ

İYİ Parti İl Yönetimi istifa etti

İYİ Parti İl Yönetimi istifa etti

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ile yönetimi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın toplantısı ile istifalarını açıkladı. Bozkurt, istifaya gerekçe olarak Milletvekili Yasin Öztürk ile oluşan yönetim şekli anlaşmazlığını gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2019 Pazartesi, 13:48

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi istifa etti. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın toplantısı ile açılanan kararda, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile aralarında oluşan yönetim farklılığı neden olarak gösterildi. Başkan Hüseyin Bozkurt, “Biz parti içinde demokrasi ve kurulların tam çalışması açısından istişare görüşme esasını dile getirmeye çalıştık ama bu olmadı” dedi.

Diğer taraftan il başkanlığı atamasının yapılmasından sonra kongre kararı için çeşitli nedenler üretildiğini ve kongrenin geciktirildiğini de dile getiren Hasan Hüseyin Bozkurt, “Bizim atandıktan 45 gün içinde kongre kararı almadığımız için sayın vekil geçen gün il yönetimine gelerek ‘Artık ben bu olaya el koyuyorum. İl yönetimi düşmüştür ve görev bitmiştir.’ dedi. Bu yöntem bize göre sakıncalıydı. Biz bu aşamadan itibaren böyle bir sürtüşmenin devam etmemesi ve partimize zarar vermemesi inancında olduk. Eğer biz hatalıysak ve bu işte yanlış düşünüyorsak diye o gün orayı boşalttık. Bu sebeple 2 Eylül’de yönetim kurulu üyeleriyle aldığımız ortak kararla istifa ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı