REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Merkezefendi’de hafta sonu delege seçimi var

İYİ Parti Merkezefendi’de hafta sonu delege seçimi var

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, delege seçimlerine gidiyor. İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, tüm üyeleri Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek olan delege seçimine davet etti, “İyilik bulaşıcıdır. Merkezefendi’nin tüm cesur insanlarını İYİ Parti çatısında buluşturacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2020 Cuma, 10:43

İYİ Parti Denizli Teşkilatı’nda kongre heyecanı başladı. İYİ Parti, üye sayısı 400’ün üzerinde olan ilçelerde kongre öncesi delegelerin seçimle belirlenmesi kararı almış, diğer ilçelerde üye bazlı kongre kararı almıştı. Denizli’de üye sayısı belirlenen kriterlerin üzerinde olan Merkezefendi ve Pamukkale teşkilatları delege seçim sürecini başlatmış, geçtiğimiz hafta Pamukkale teşkilatı delegelerini belirlemişti.

MERKEZEFENDİ’DE DE DELEGE SEÇİMİ VAR
Kongre süreci öncesi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce yaptığı yazılı açıklama ile tüm üyeleri 25 Ocak Cumartesi ve 26 Ocak Pazar günü mahallelerde gerçekleşecek olan delege seçimlerine davet etti.

Başkan Gökce “Parti içerisinde demokratik bir sürecin yaşanması adına katılım çok çok önemli. Ülkemizin geleceğine ışık olmak için çıkılan yolda tüm partililerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. İyiliğin gücünü, demokrasinin ışığı ile buluşturalım” dedi.

“SOKAKLARDA OLACAĞIZ, İYİLİK BULAŞICIDIR”
Türkiye’nin daha iyi bir geleceği hak etiğini vurgulayan Gökce “İYİ Parti köklerini binlerce yıllık gelenekten alan, genç bir çınar ağacı gibidir. Biz bu çınarı, sevda ile, mücadele ile, inanç ile sulayacağız. İyi insanlar ile birlikte ülkemiz için, Merkezefendi için daha iyi bir gelecek için o çınarı büyüteceğiz.

Kongre sürecini tamamladıktan sonra bugüne kadar olduğu gibi sokak sokak mahalle mahalle gezerek, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Merkezefendi’de iyiliği tüm vatandaşlarımıza bulaştıracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı