REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Merkezefendi’den esnaf ziyareti

İYİ Parti Merkezefendi’den esnaf ziyareti

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı heyeti esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2021 Perşembe, 16:41

Esnafla bir araya gelen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve partililer, esnafın isteklerini ve sorunlarını dinledi. Doktorlar Caddesi’nden başlayıp Saltak Caddesi’ne kadar devam eden ziyarette vatandaş sorunları İYİ Partililere anlattı, sorunları tek tek not alan Gökce ve beraberindekiler çözüm yollarını paylaştı.

HER ŞEY İYİ OLACAK!
Esnafın zor durumda olduğunu ve her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, “Genel Başkan Meral Akşener’in isteği üzerine esnafımızla bir araya geldik. Esnaf, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan hoşnut değil. Esnafımız kan ağlıyor. Vatandaşlar, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Hem küçük hem de büyük esnafımız zor durumda. Esnafın çoğu pandemi sürecinde zor durumda kaldıklarını söylüyorlar. Onların sorunlarına çözüm üretmek için buradayız. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Denizli’de gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı kalmayacak. Esnafa ve vatandaşlarımıza daha iyi bir gelecek sunmak boynumuz borcu oldu. Her şey iyi olacak” dedi.

VATANDAŞIN GÜNDEMİ EKONOMİ VE MÜLTECİLER
Esnaflar da sorunlarını anlattı. Mülteci sorunun bir an önce çözülmesini isteyen esnaflar, “Türkiye’de geçinmek, eve ekmek götürmek oldukça zor. Bizler bile bu durumdayken ülkemize kaçak yollarla gelen mültecileri kabul etmiyoruz. Ekonomimiz oldukça kötü. Mültecilerin ülkemize gelip, burada bizim insanımızı dışlamaları kabul edilemez. Bizler iş bulamıyorken, Suriyeliler iş bulup daha iyi şartlarda çalışabiliyorlar. Bizim insanımız aç uyurken onlar günlerini gün ediyorlar. Çoğumuz evine ekmek götüremiyor. Ülke yönetiminin derhal değişmesi gerekiyor. Bizler artık kendi vatandaşını diğer insanların gerisinde gören bir anlayış istemiyoruz. Kendimizi dışlanmış hissetmekten yorulduk, çözüm istiyoruz” dedi.

Vatandaşların sorunlarını tek tek not alan Gökce ve İYİ Partililer çözüm yollarını da vatandaşlarla paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı