REKLAMI GEÇ

İYİ Parti yönetimi görev dağılımını yaptı

İYİ Parti yönetimi görev dağılımını yaptı

Raziye Akışık’ın il başkanlığında yeni bir döneme giren İYİ Parti’de il yönetimi görev dağılımını yaptı. 22 kişilik divan kurulunda 7 kadın yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2020 Çarşamba, 16:00

İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı’ndan il kongresinin ardından göreve gelen yönetim görev dağılımlarını yaptı.

Raziye Akışık başkanlığında bir araya gelen yönetim, divan kurulunu da teşkil ettirdi. Hüseyin Ay il sekreteri olarak görevlendirilirken, Ayşe Tomaşoğlu il muhasibi, Kamil Uçarı teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı, Süleyman Kaynar siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Yerel yönetimlerin sorumluluğu Savaş Sütçü’ye bırakılırken, Şahin Cengiz seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi. Bayram Can Çapar hukuk ve insan haklarından, Hüseyin Özdemir medya ve basından, Şule Namlı propaganda ve tanıtımdan, Elvan Aydoğan strateji ve toplumsal politikalardan sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Sultan Köse uluslararası ilişkiler, Furkan Köse gençlik politikalarından sorumlu başkan yardımcılıkları görevlerini üstlenirken, kadın politikalarından sorumlu başkan yardımcılığına Meral Kocaman getirildi.

Nevin Öz sivil toplum kuruluşlarından, Güven Acar tarım ve hayvancılık, Ömer Yener Ergür eğitim, kültür ve sanattan, Zahide Ersoy halkla ilişkilerden, Yusuf Kaya sanayi, turizm ve teknolojiden, Abdullan Eren sağlık politikalarından, Orhan Düztabanoğlu esnaf ve sanatkarlarla ilişkilerden, Özgür Bozdağ da araştırma ve geliştirmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi.

Görev dağılımı sonrasında konuşan İl Başkanı Raziye Akışık, yola güçlü bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Kadınların divan kurulunda önemli görevler aldığını ifade eden Akışık, “Genel başkanı kadın olan bir partide kadınların daha aktif görev alması gayet doğal bir süreçti. Bizler de görev dağılımı esnasında kadınlara duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak onlara daha çok görev ve yetki verdik vermeye de devam edeceğiz. El ele hedefe yürüyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı