REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor. İlk seçim 8 Şubat’ta Acıpayam’da yapılacak, 19 Nisan’daki il kongresi ile süreç tamamlanacak. Pamukkale ve Merkezefendi’de delege seçimleri yapılacak, diğer ilçelerde seçim üye bazlı olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2020 Cumartesi, 18:41

İYİ Parti Denizli İl Örgütü’nde kongre tarihleri belli oldu. İYİ Partililer ilk olarak 8 Şubat’ta Acıpayam ilçe kongresi için gidecek. 8 Şubat-19 Nisan tarihleri arasında tamamlanacak kongre sürecinin son ayağı ise il kongresi olacak.

İKİ FARKLI SÜREÇ İŞLEYECEK
İYİ Parti’nin kongre sürecinde iki farklı süreç işletilecek. Denizli’nin en büyük iki ilçesi olan Pamukkale ve Merkezefendi’de önce delege seçimleri yapılacak. İki ilçenin üyeleri kongrede oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandığa gidecek. Seçilen delegeler de ilçe başkanı ve yönetimlerini belirleyecek.

Üye sayısının 400’ün altında olduğu diğer ilçelerde ise delege seçimleri yapılmayacak. İlçe kongreleri, kayıtlı delegeler ile yapılacak.

İL KONGRESİ 19 NİSAN’DA
İYİ Parti’de kongre sürecinin son halkası il kongresi olacak. İlçe kongrelerinde belirlenen delegeler, il başkanı ve yönetimini seçmek için 19 Nisan Pazar günü sandığa gidecek.

İşte İYİ Parti’nin kongre takvimi

Acıpayam: 8 Şubat
Pamukkale: 9 Şubat
Güney: 10 Şubat
Kale: 15 Şubat
Merkezefendi: 16 Şubat
Çardak: 17 Şubat
Çameli: 18 Şubat
Tavas: 22 Şubat
Çivril: 23 Şubat
Çal: 24 Şubat
Baklan 25 Şubat
Babadağ: 26 Şubat
Sarayköy: 28 Şubat
Beyağaç: 29 Şubat
Buldan: 1 Mart
Bekilli: 7 Mart
Honaz: 8 Mart
Serinhisar: 13 Mart
Bozkurt: 15 Mart
İl kongresi: 19 Nisan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı