REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de kongre takvimi netleşiyor

İYİ Parti’de kongre takvimi netleşiyor

Meral Akşener liderliğinde kurulan ve ülke genelinde teşkilatlanmasını büyük ölçüde tamamlayan İYİ Parti, Denizli’de kongre sürecine hazırlanıyor. 10 ilçenin kongre tarihleri belirlendi, diğerleri için de Seçim Kurulu’ndan onay bekleniyor. İYİ Parti Denizli şubat ayı içinde ilçe kongrelerini, mart ayında da il kongresini tamamlamayı hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2018 Cuma, 10:39

Meral Akşener liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde ülke genelinde teşkilatlanmasını büyük oranda tamamlayan İYİ Parti, kongre sürecine girdi. İl Başkanı Yasin Öztürk, ilçe kongrelerini şubat, il kongresini de mart ayı içinde yapmayı planladıklarını söyledi.

Bazı ilçelerin kongre takvimlerinin netleştiğini belirten Öztürk, Merkezefendi, Bozkurt ve Tavas’ta 3 Şubat, Pamukkale’de 4 Şubat, Buldan ve Babadağ’da 5 Şubat, Çameli’de 6 Şubat, Baklan’da 9 Şubat, Çivril ve Çal’da da 11 Şubat’ta kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Diğer ilçelerin kongre tarihleri için Seçim Kurulu’na gerekli yazıların gönderildiğini ve tarih beklendiğini ifade eden Yasin Öztürk, il kongresini de mart ayı içinde yapacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı