REKLAMI GEÇ

Kaybeden adaydan seçmenlere sitem!

Barajı aşamayan Demokrat Parti (DP)’den 7. sıra milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Emin Okkaya, parti binasında düzenlediği serzeniş dolu basın toplantısında, hiciv sanatını en iyi şekilde kullanarak seçmenden özür diledi. Okkaya özür bildirisinde kendisine ve partisine millet olarak ihtiyaç var zannederek aday olduğunu ancak, böyle bir ihtiyacın olmadığının ortaya çıktığını, halkı istemeden rahatsız ettiğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2007 Çarşamba, 00:00

Seçimde beklemediği bir hezimete Uğrayan Demokrat Parti’nin 7. sıra milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Emin Okkaya, düzenlediği basın toplantısıyla seçmenden özür diledi. Sitem dolu göndermelerle hiciv sanatını kullanarak aslında seçmenle alay eden Okkaya, “Bu millet haklıymış, biz ne söylesek doğru değilmiş. Herkesin cebinde en az 5500 dolar parası varmış. Kimsenin geçim sıkıntısı yokmuş. Çiftçi, esnaf, memur herkes hayatından memnunmuş. Ahmak demek, lan demek, terbiyesiz demek kötü değilmiş. Kuş gribi, kene ve terör nedeni ile ölmek olağan bir durummuş. Katile övgü, şehide saygısızlık ta hoş görülebiliyormuş. Hatta devletin bölünmez bütünlüğünü bozmaya çalışanlar bile hapisten tahliye edilebilirmiş. Özür dilerim milletim sizden, özer dilerim Denizli halkı, ilçelerde ve beldelerde yaşayan insanlarımız” diye konuştu.

Seçim çalışmaları boyunca bir başbakanın oğlunun gemisinden, trilyonluk arsalardan, ihale yolsuzluklarından, memleketin satılmakta olduğundan, ülkemize göz dikenlerden bahsettiğini bunun için de özür dilediğini anlatan Okkaya, “Memur arkadaşlarımızdan da özür diliyorum. Onların maaşlarının azlığından bahsettim. Alım güçlerinin bittiğinden tükendiğinden bahsettim özür dilerim. Tekstilciler, mermerciler, kobiler teşviksiz kaldı diye feryat ettim, özür dilerim. Eşim çocuklarım hısım akrabalarım, tüm arkadaşlarım sizleri de sıkıntıya soktum özür dilerim. Şimdilik bana siyasette ihtiyacın olmadığını biliyorum. Bana ihtiyaç duyulana kadar bekleyeceğim. Yapılan seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı