REKLAMI GEÇ

Muharrem İnce Denizli’ye geliyor

Muharrem İnce Denizli’ye geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 10 Ağustos Çarşamba günü (yarın) kurmay kadrosuyla Denizli’ye geliyor. İnce’nin partisinin kuruluşundan itibaren Denizli’ye yapacağı 4. ziyaret olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2022 Salı, 13:36

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 1. Olağanüstü kurultayın ardından seçilen Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) ile ilk toplantısını Denizli’de yapacak.

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, Muharrem İnce’nin Denizli ziyaretine ilişkin bilgi verdi.

Derici, “Yarın partimizin tüm kurmaylarını Denizli’de ağırlayacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu yolla şehrimizin ve insanlarımızın sorunlarını yukarıya daha iyi anlatma şansı yakalıyoruz. Vatandaşlarımıza şunu ifade etmek isterim. Sizi iki kutuplu siyasete mahkum etmek isteyenlere, başka seçenek olmadığı düşüncesini aktarmaya çalışanlara kulaklarınızı tıkayın. Çünkü artık seçenek var” dedi.

Genel Başkan İnce’nin Denizli programına ilişkin bilgiler aktaran Derici, Kale’de partililer tarafından karşılanmasının ardından Anemon Otel’de basın mensupları ile bir araya geleceğini söyledi. MHY toplantısının da aynı otelde gerçekleştirileceğini dile getiren Derici, İnce’nin Kaleiçi esnafını ziyaret edeceğini, Sarayköy’de vatandaşlar ile buluştuktan sonra da kentten ayrılacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı