REKLAMI GEÇ

Muharrem İnce iki günlük ziyaret için Denizli’ye geldi

Muharrem İnce iki günlük ziyaret için Denizli’ye geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Denizli’de ‘Gençlik Buluşması’ kapsamında dün akşam saatlerinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. İnce, partililerin getirdiği sürpriz doğum günü pastasını üfleyip, dans etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2023 Salı, 10:30

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün geldiği Denizli’de Gençlik Buluşmaları kapsamında Kınıklı Mahallesi’ndeki Amfi Park’ta partililer ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

İnce, burada yaptığı konuşmada, gençlerin ülkenin kaderine el koymasını gerektiğini söyledi.

İnce, “Biz, bu ülkeye önce huzur getireceğiz. Önce hukuk ve hakkaniyet. Devlete güveni yeniden kuracağız. Devleti yeniden inşa edeceğiz. Sizin umutlarınız çalınmayacak. İşe girmelerde ve kamuda yükselmede liyakat esas olacak. Kamu İhale Kanunu’nu, rekabete açık bir şekilde yapacağız. Gençler teknolojiyle tanışacak. Gençler öğrenim yaşamı boyunca İletişim Vergisi ödemeyecek. Milli gelirin yüzde 2’sini tarıma ayıracağız. Gençlerimiz iyi beslenecek. Gençlerimiz et yiyecek, süt içecek, balık yiyecek, yumurta yiyecek. Evinin yanındaki okulda okuyacaksınız. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Okulu bitirdiğinizde iş bulacaksınız” dedi.

“Akıl, ahlak, adalet, bilim, matematik, kuantum ve füzyon diyerek değişimi yapacağız” diyen Muharrem İnce, “Her yıl 10 bin gencimizi yurt dışına göndereceğiz. Oralarda kalmak yok. Oralarda okuyacaksınız, gelip memlekete hizmet edeceksiniz. Memleketi terk etmek yok. Bu memleket bizim. Köylerini, sokaklarını biz temizleyeceğiz. Ormanlarına birlikte bakacağız, bunu sizle birlikte yapacağız. Umutlarınızı yeşertin ve yükseltin” dedi.

İnce’ye konuşmasının sonunda partililer, geçmiş doğum günü nedeniyle sürpriz yaptı. İnce, partililerin getirdiği pastanın mumlarını üfledi.

Yorumlar

Çağrı Öncel   -  Bağlantı 9 Mayıs 2023, 15:07

Muharrem İnce’ye verilen her oy gençleri demokrasiden, laiklikten uzaklatıracak, gençler tarikatların cemaatlerin kucağına düşecek, bunu nasıl farketmezler..

Elvan   -  Bağlantı 9 Mayıs 2023, 13:01

Meclis’te çoğunluğu olmadan ki mutemelen bir tek vekili bile olmayacak iken ülkeyi nasıl yöneteceği hakkında fikir var mı? Buna cevabı var mı? Yok! Çoçuk mu kandırıyor! Topal ördek olur, amacı aldığı görevi yerine getirmek!!

osman acar   -  Bağlantı 9 Mayıs 2023, 11:10

GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI GİTTİ. CUMHURBAŞKANI OLAMAYACAĞINI KENDİSİDE BİLİYOR. ACABA NE İÇİN BU KADAR UĞRAŞ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı