REKLAMI GEÇ

ÖDP’den “Barışa pedal at” eylemi

Denizli’de Özgürlük ve Dayanışma Partisi Denizli Milletvekili 1. sıra adayı Perihan Üge ve 5. sıra adayı Elif Tatar, seçim çalışmaları kapsamında sürdürülen ‘Barışa Pedal At’ kampanyası kapsamında partilerle birlikte Bayramyeri Meydanı’ndan Delikliçınar Meydanı’na kadar bisikletlerle pedal basıp, basın açıklaması okudu.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2007 Perşembe, 00:00

“Barışa Pedal At” eylemine yaklaşık 20 bisikletli partili katıldı. Delikliçınar Meydanı’nda basın açıklaması yapan ÖDP İl Başkanı Fatih Akın, “Türkiye zor günlerden geçiyor. Ülkemizde yaşananlar hepimizi endişelendiriyor. Korku ve vicdansızlık, adaletsizlik ve eşitsizlik her yere hakim oluyor. Üstelik bütün partiler birbirine benziyor. Aralarındaki yarış, hangisinin yeni liberal politikaları daha iyi uygulayacağı, hangisinin daha milliyetçi olduğu yönünde. 40 yılın sağcıları ‘sol’ diye bilinen partilerden, solcular ise ‘sağ’ diye bilinen partilerden aday oluyor. Aday gösteriliyor. Demokrasiyi savunuyorum diyenler darbeci, muhtıracı kesiliyor. Demokrasi için mücadele edeceğim diyenler ırkçılığı savunuyor. Sağ gösterip sol vuruyor” dedi.

ÖDP olarak emeği ile geçinenlere, işsizlere, emeklilere, köylülere, kadınlara ve gençlere insanca yaşam koşulu sağlanmasını istediklerini ifade eden İl Başkanı Akın, “Bu ülkenin kaynaklarını halkın ihtiyaçları doğrultusunda kullanmak, iş ve aş sağlayacak bir üretim ekonomisine dönmek bu günün acil görevidir. Biz gelir dağılımı adaletsizliğinin üreticilerin ve emekçilerin lehine düzeltildiği, çalışanların emeklerinin karşılığını aldığı, eşit ve hakça bir düzen kurmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz ezilenlerin ve yok sayılanların sorunlarına çare olmaktır” dedi. Meydanda bir süre daha slogan atan gurup, parti binasına kadar bisikletleri ile gitti. Eylem olaysız sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı