REKLAMI GEÇ

Önce Fatiha, sonra İstiklal Marşı

Önce Fatiha, sonra İstiklal Marşı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Esnaf Sarayı’nda katıldığı aday tanıtım toplantısı, Fatiha suresini okuyarak dua edilmesinin ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Esnaf Sarayı Konferans Salonu’ndaki tanıtıma, yaklaşık 300 partili katıldı. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, salonda, davul zurna eşliğinde, minik çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Yazıcıoğlu, sonrasında partilileriyle selamlaştı.

Toplantı, Yazıcıoğlu ve partililerin önce Fatiha suresini okuyarak dua etmesi ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantıda, partililer, Yazıcıoğlu’na, parti rozetini taktırmak için kuyruk oluşturdu. İlk önce Denizli Belediye Başkan Adayı Süleyman Oruç, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve diğer belediye başkan adaylarını takım takım çağırarak tanıtan Yazıcıoğlu, konuşmasında AKP hükümetine yüklendi. Şerefleriyle ve haysiyetleriyle, çocuklarının süt parasından artırarak bu seçime gireceklerinin altını çizen Yazıcıoğlu, “Biz AKP gibi 100 trilyon, CHP gibi trilyon ve MHP gibi 40 trilyonla seçime girmiyoruz. Bu ahlaksızlık ve adaletsizliktir. Biz dürüstlüğümüzle kazanacağız, ama dürüst partilere kişilere bu memlekette kimse oy vermez” dedi.

“Bu memlekette, ne kadar fırıldaksan, o kadar işini iyi çevirirsin” diyen Yazıcıoğlu, ülkenin her geçen gün kötüye gittiğini belirtti. Yazıcıoğlu, “İşçiye, esnafa, hatta emekliye kaynak diyoruz, bütçe yok diyorlar. Vergi diyoruz, olmaz diyorlar. Kaynağımız yok ya da aktaramayız diyorlar. Kendileri 100 trilyon bütçeyle giriyorlar seçime. Bu da bizim paralarımız. Bizim paramızla siyaset yapıyorlar. Devletten kendilerine bu seçime 100 trilyon para ayırmışlar. Onlar seçim kampanyası yapsın, parasını biz ödeyelim adalet mi bu? Bir de AKP’nin açılımı Adalet ve Kalkınma Partisi. Bunun neresinde adalet” dedi.

Kendilerini seçime dürüstlükleriyle gireceklerini kaydeden Yazıcıoğlu, “Kızmayacağız. İyi organize olacağız. Hakka göre oy verecek olsalar biz birinci oluruz. Ama hakka göre oy verilmiyor. Biz Allah’a ve milletimize güveniyoruz. İnşallah hak ettiğimiz oyları, alın terimizle alırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı